Exclusiv. A explodat bomba-sexy în cazul pariorului de la Gloria Buzău. Cine e de fapt femeia care l-a turnat pe Ioniță și cu ce se ocupă!

Claudia Balan 19.01.2021, 21:10
Exclusiv. A explodat bomba-sexy în cazul pariorului de la Gloria Buzău. Cine e de fapt femeia care l-a turnat pe Ioniță și cu ce se ocupă!

A explodat bomba-sexy în cazul pariorului de la Gloria Buzău. Cine e de fapt femeia care l-a turnat pe Ioniță și cu ce se ocupă! Playsport a aflat amănunte incredibile despre misterioasa femeie, care a iscat scandalul.

A explodat bomba-sexy în cazul pariorului de la Gloria Buzău

Anul 2021 a început cu un nou scandal de proporții în fotbalul românesc. Fotbalistul Marius Ioniță a fost suspendat de echipa sa, SCM Gloria Buzău, după ce Prosport a anunțat că fotbalistul este un împătimit al pariurilor și a jucat un bilet chiar împotriva echipei sale. Dezvăluirile uluitoare au fost făcute chiar de iubita sa, care a adus și dovezi incontestabile în acest sens. Se pare că totul a fost un plan de răzbunare al femeii, după ce a aflat că fotbalistul o înșela, deși aveau o relație serioasă și planuri de viitor:

Marius Ioniță, alături de Ilie Stan
Marius Ioniță, alături de Ilie Stan

„Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că fix bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și cel mai mult l-am susținut în viciului lui.

Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi. Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea.

Ioana Golea este cea care ar fi făcut dezvăluirile despre Ioniță
Ioana Golea este cea care ar fi făcut dezvăluirile despre Ioniță

La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o. Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot sau discuțiile de la ședința tehnică să pot juca online.

Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva. Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta”, a declarat aceasta, pentru publicația anterior menționată.

Cine este femeia care l-a turnat pe Marius Ioniță

Comisia de Etică și Disciplină din cadrul clubului a demarat imediat o anchetă internă și a emis și un comunicat prin care a transmis că apărătorul nu va mai avea voie să joace până la finalizarea cercetărilor.

Playsport.ro a aflat cine este femeia care s-a asigurat că fotbalistul să plătească scump pentru trădarea lui. Ea se numește Ioana Golea și este de meserie arbitru în Liga a II-a și a treia, fiind considerată una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din fotbalul international. Blondă, cu un trup tras prin inel, Ioana a sucit de-a lungul timpului mințile multor fotbaliști, însă a avut ochi pentru un singur bărbat, cu care visa să formeze o familie.

Ioana Golea are prestații lăudabile în arbitraj
Ioana Golea are prestații lăudabile în arbitraj

Însă, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar frumoasa arbitră a avut un șoc atunci când a aflat că bărbatul care îi jura  iubire vesnică, Marius Ioniță, o trișa, de fapt, fără nicio urmă de regret. Apropiați ai celor doi susțin că fotbalistul regretă faptul că a fost infidel și, în ciuda răzbunării crunte a iubitei sale, el și-ar dori ca Ioana să îi mai dea a o șansă.

Urmăriți Playsport.ro și pe