Fotbalist român prins că paria împotriva propriei echipe. Antrenorul a aflat în prima zi a anului 2021

Marian Cărăvan 02.01.2021, 20:07
Fotbalist român prins că paria împotriva propriei echipe. Antrenorul a aflat în prima zi a anului 2021

Fotbalul românesc are parte de scandaluri. Nici bine nu am pășit în noul an și ies la iveală detaliile unui scandal care îi poate pune capăt carierei unui fotbalist român. Acesta este acuzat că paria împotriva propriei echipe. Antrenorul a aflat în prima zi a anului 2021.

Fotbalist român prins că paria împotriva propriei echipe

De o adevărată telenovelă avem parte la începutul anului 2021. Un fotbalist al echipei Gloria Buzău a fost dat de gol de fosta logodnică, după ce aceasta l-a prins cu o altă femeie. Marius Ioniță, fundaș central la divizionara secundă Gloria Buzău, a pariat pe mai multe meciuri disputate la finalul anului 2020. Fosta logodnică știa întreaga poveste, iar după ce a fost înșelată de fotbalist, a făcut public totul. Fotbalist român prins că paria împotriva propriei echipe.

„Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că se va întâmpla asta fix bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și l-am susținut în viciului lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi.

Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea. La el deja e drog, nu trece zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare, pe care nu am mai recuperat-o”, a povestit fosta logodnică a lui Marius Ioniță, potrivit ProSport.

Fosta iubită a fotbalistului de la Gloria Buzău a prezentat și dovezi cu biletele pariate, cu sume cuprinse între 100 și 500 de lei.

Antrenorul Ilie Stan a aflat de isparava fotbalistului Marius Ionita
Antrenorul Ilie Stan a aflat de isparava fotbalistului Marius Ionita

Antrenorul Ilie Stan a aflat de „isprava” fotbalistului său

Antrenorului Ilie Stan nu i-a venit să creadă când a aflat întreaga tărășenie. Tehnicianul soune că fundașul Marius Ioniță va fi exclus din lot.

„Fiecare jucător are stipulată clauză în contract că n-are voie să joace la pariuri. Dacă există dovezi, atunci i se va rezilia contractul.Este clar că atâta timp cât voi fi la Buzău cei care nu respectă contractul vor plăti. Sunt surprins de ce-mi spuneți. Nu pot comenta ceva ce nu e sigur. Eu îl știu că e un băiat deosebit și nu cred că ar fi făcut așa ceva.

Cu Craiova a greșit la gol, a făcut marcaj larg. Mâine voi cere la club ca jucătorul să fie exclus din lot până se vor clarifica lucrurile. Mie nu-mi plac chestiile astea cu pariuri, cu jocuri de noroc. A fost prins de iubită cu o altă fată? El era logodit. Aolo! Ea de disperare a apelat la presă… E o telenovelă”, a spus Ilie Stan, pentru ProSport.

Gloria Buzău a reacționat. Marius Ioniță are contractul suspendat

Formația a demarat o anchetă internă, iar contractul lui Marius Ioniță va fi suspendat până la verdictul final.

„Sport Club Municipal Gloria Buzău este un club polisportiv, înfiinţat în anul 2017, care nu are legătură cu fostul club FC Gloria Buzău;

Clubul se dezice de astfel de practici (de a nu participa sub nici o formă, personal sau prin rude şi / sau interpuşi la jocurile de pariuri sportive organizate de FRF / LPF / UEFA / FIFA), deoarece clauzele contractuale ale fiecărui sportiv interzic acest lucru, fapt care duce la suspendarea contractului de activitate sportivă, inclusiv rezilierea unilaterală a acestuia;

Ce urmează pentru Marius Ioniță, jucător din Liga 2 prins că paria împotriva echipei sale. Anunțul făcut de Gloria Buzău
Comisia de Etică şi Disciplină din cadrul clubului a demarat imediat o anchetă internă, prin care se va verifica veridicitatea informaţiile apărute în articolul respectiv;

Până la finalizarea anchetei, sportivului Marius Ioniţă i se va suspenda contractul de activitate sportivă, conform clauzelor contractuale. De îndată ce situaţia se va clarifica şi se vor decide măsurile ce vor fi luate în acest caz, vom reveni cu un comunicat în care vom prezenta mai multe detalii”, anunță Gloria Buzău.

Urmăriți Playsport.ro și pe