FOTO-EXCLUSIV. Fiica „Regelui”, Kira Hagi, alături de fiul unui cunoscut compozitor român: „Prezența ei mă liniștește și-mi dă încredere. E sufletistă”

Claudia Balan 03.06.2021, 17:08

Kira Hagi, fata celebrului fotbalist Gică Hagi, și Jonathan Alexandru, nimeni altul decât băiatul compozitorului Mihai Alexandru și al solistei Nicola, revin pe scena Teatrului ”Nottara”, din București, cu spectacolul ”Martha și George”, vineri, 11 iunie, de la ora 19.00. Jonathan ne-a vorbit, pentru impact.ro, despre colaborarea de succes cu Kira: ”Prezența ei mă liniștește și-mi dă încredere”

”Kira este o actriță talentată și educată în acest domeniu. Se implică foarte mult”

Kira, fiica ”Regelui Fotbalului”, a studiat Academia de Teatru și Film din Los Angeles, iar partenerul ei de scenă, Jonathan Alexandru, este muzician și actor, masterand la Conservator. De altfel, Jonathan este și autorul melodiei spectacolului ”Martha și George”, în care cei doi artiști talentați sunt protagoniști. Jonathan Alexandru ne-a vorbit despre piesa de succes, care revine pe scena Teatrului ”Nottara”:

”Este un spectacol foarte frumos, plin de emoții. O poveste de dragoste, în care se regăsesc multe cupluri din ziua de astăzi, din fericire, dar și din păcate. Rolul lui George a fost o provocare. Eu sunt foarte diferit de el. Kira este o actriță talentată și educată în acest domeniu. Se implică foarte mult, așa cum face în toate proiectele ei. Regizorul Filip Ristovski, care este și un foarte bun actor, și scenarista Ileana Răducanu stau la baza acestui proiect. Filip ne-a format, ne-a fost profesor. Coregrafia este concepută de Eugenia Stoian, iar videoproiecțiile de Radu Burduj. Este o echipă frumoasă, de la care am avut numai de învățat”.

”Kira este sufletistă, prezența ei mă liniștește”

Fiul lui Mihai Alexandru este tare încântat de colaborarea cu fiica lui Gică Hagi:

”Kira este un om frumos. Are multe calități și este sufletistă. Prezența ei mă liniștește și îmi dă încredere. Apreciez mult și activitatea ei din afara acestui proiect. Iar pentru rolul din filmul ”Între Chin și Amin”, al lui Toma Enache, o felicit”.

Iar compozitorul Mihai Alexandru ne-a spus, despre băiatul lui:

”Și pentru mine a fost o surpriză văzându-l pe scenă, într-o piesă de teatru, doar cu două personaje, unul fiind Kira, o actriță foarte talentată, iar al doilea, Jony. Am avut emoții mari, dar s-au descurcat foarte bine. Vreau să precizez că Jonathan a absolvit secția de canto clasic la Conservator, apoi a terminat masterul. Din fericire, acolo a urmat cursuri de actorie cu profesorul și regizorul Filip Ristovski, care l-a remarcat și l-a distribuit în această piesă, regizată de el”, ne-a spus Mihai, pentru impact.ro.

Kira își ”închiriază” vocea, pentru Netflix

Kira Hagi este pe punctul de a da lovitura în cinematografie. Tânăra actriță va juca, alături de fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, într-un serial difuzat de Netflix. Este vorba despre serialul animat ”Gofre şi Mochi”, în care soția lui Barack Obama și Kira Hagi vor dubla vocile simpaticelor personaje:

”Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de „Gofre și Mochi”? Este un serial pe @netflixro, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Mochi. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă! E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților, e bine să nu uităm să fim copii! ”, a fost mesajul postat de Kira Hagi pe reţelele sociale.

Urmăriți Playsport.ro și pe