EXCLUSIV. Anamaria Prodan pune punct zvonurilor despre Gigi Becali și FCSB: „S-au spus prostii. Adevărul e că au rămas ai mei!”

Claudia Balan / 09.05.2021, 18:57
EXCLUSIV. Anamaria Prodan pune punct zvonurilor despre Gigi Becali și FCSB: „S-au spus prostii. Adevărul e că au rămas ai mei!”

Cinci luni, atât a trecut de la unul dintre cele mai mari scandaluri din fotbalul românesc. În luna ianuarie a acestui an, Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au certat ca la ușa cortului prin intermediul mass media, după ce latifundiarul din Pipera a parafrazat transferul lui Dennis Man la Parma cu ajutorul vărului său, Giovanni Becali, deși fotbalistul se afla sub contract cu soția lui Laurențiu Reghecampf, iar negocierile cu conducerea clubului italian fuseseră inițiate de aceasta.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan pune punct zvonurilor despre Gigi Becali și FCSB: „S-au spus prostii. Adevărul e că au rămas ai mei!”

Între timp, apele s-au liniștit între cei doi, iar Ana pare să revină la sentimente mai bune. Dovadă stă faptul că sexy impresara sare în apărarea lui Gigi Becali, după ce acesta a anunțat că nu își va lăsa fotbaliștii să meargă la Olimpiada de la Tokyo, acolo unde echipa națională de fotbal va participa după o pauză de 50 de ani:

Aici nu putem vorbi despre ce este corect și ce nu. Este echipa lui și poate face orice dorește, ca peste tot în lume. Dacă nu vrea să lase fotbaliștii la Olimpiadă, este dreptul lui. Eu, ca impresar, nu am voie să mă bag în așa ceva, nu ține de mine și nu pot face nimic în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Niciun fotbalist de la FCSB nu a reziliat contractul cu impresara

Pe transfermarkt.com, numele Anamariei Prodan a dispărut din dreptul rubricii de impresar la câțiva fotbaliști de la FCSB, aflați sub contract cu aceasta de ani buni. Soția lui Reghe susține că Iulian Cristea, Andrei Vlad, Ionuț Panțîru, Adrian Șut, Darius Olaru și Gabriel Simion sunt, încă, jucătorii săi, dar că dezamăgirea provocată de trădarea lui Denis Man a făcut-o să-și schimbe perspectiva asupra colaborării cu aceștia:

Acolo (n.r: transfermarkt), toți proștii pot scoate și pot băga orice, nu este un reper. Nimeni nu a reziliat contractul cu mine. Nu mă mai interesează de acum încolo, nu mă mai implic cu sufletul. Cine vrea să semneze cu mine semnează, dacă am ofertă pentru ei îi transfer, dacă nu, chiar nu mă mai zbat ca până acum. Să stea legați de cine vor. Îmi canalizez atenția pe alte lucruri. Am compania mare în Dubai, am jucători locali foarte buni. Cine vrea să facă performanță, foarte bine. Cine nu, să fie sănătos. Nu mai stau să pățesc ce am pățit cu Man. Să îl cresc, să îl ajut, să îl tratez ca pe propriul meu copil, iar mai apoi să fie căcăcios și să mă trădeze, să dispară”

Reamintim faptul că în luna februarie, Gigi Becali a anunțat că toți fotbaliștii FCSB aflați sub contract cu Anamaria Prodan nu vor mai colabora cu aceasta, iar penalizările pentru nerespectarea contractului vor fi suportate, integral, chiar de el.

Andrei Vlad și Darius Olaru sunt doi dintre fotbaliștii de la FCSB care au contract cu Anamaria Prodan
Andrei Vlad și Darius Olaru sunt doi dintre fotbaliștii de la FCSB care au contract cu Anamaria Prodan

Florin Niță nu și-a prelungit contractul cu Anamaria Prodan

După retragerea lui Ciprian Tătărușanu, Florin Niță a fost nominalizat titlular ca portar în meciurile de calificare ale naționalei pentru Mondialul din Qatar din 2022. Deși echipa lui Mirel Rădoi a pierdut două dintre cele trei meciuri jucate, portarul lui Sparta Praga a fost, de fiecare dată, eroul meciului, având câteva parade de-a dreptul spectaculoase. Reprezentat încă de la începutul carierei de Anamaria Prodan, Florin Niță a recunoscut, recent, într-un interviu, că nu mai are contract cu aceasta, lăsând să se înțeleagă și faptul că nu mai au o relație apropiată, fără a oferi, însă, alte detalii.

Eroul Niță a primit voturile din partea suporterilor echipei naționale! Portarul a fost cel mai bun „tricolor” după meciul cu Germania din luna martie.