EXCLUSIV. Antrenorul Islandei „l-a citit” pe Mirel Rădoi înainte de România-Islanda: „Cred că lui Rădoi i-ar conveni așa”

Dragos Stefanescu 11.11.2021, 13:57
EXCLUSIV. Antrenorul Islandei „l-a citit” pe Mirel Rădoi înainte de România-Islanda: „Cred că lui Rădoi i-ar conveni așa”

Meciul România – Islanda este primul pas decisiv pentru tricolori în vederea accederii la barajul pentru Cupa Mondială din 2022. Meciul din această seară a fost prefațat în exclusivitate pentru Playsport.ro de antrenorul Islandei, Arnar Vidarsson. Islandezul susține că ”l-a citit” pe Mirel Rădoi și va face tot posibilul să obțină victoria.

Antrenorul Islandei ”l-a citit” pe Mirel Rădoi

Naționala României înfruntă în această seară de la 21:45 selecționata Islandei. Partida de pe stadionul ”Steaua” face parte din Grupa J a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022. Înaintea meciului, ”tricolorii” se află pe poziția a doua a grupei, având 13 puncte. Pentru a merge în barajul de calificare, naționala României trebuie să învingă diseară echipa nordică, dar și Liechtenstein pe data de 13 noiembrie. În această situație, elevii lui Mirel Rădoi nu au voie să facă niciun pas greșit în aceste două meciuri.

Cu câteva zile înaintea partidei decisive de la București, selecționerul Islandei, Arnar Vidarsson a oferit un interviu în exclusivitate pentru Playsport.ro. Tehnicianul de 43 de ani a prefațat înfruntarea cu România, susținând că a descifrat strategia lui Mirel Rădoi.

În general, de-a lungul anilor, România a încercat să practice un fotbal pozitiv, în opinia mea. Dar, până la urmă, totul e despre rezultate. Presupun că Mirel Rădoi ar accepta oricând ca meciul decisiv care urmează să fie unul strâns, dar să îl câștige. Sunt sigur că își va pregăti echipa bine, la fel cum o voi face și eu. Așteptăm cu nerăbdare meciul!”, a declarat Arnar Vidarsson în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Islanda nu va face niciun compromis în meciul cu România

Arnar Vidarsson, fost internațional islandez și jucător sezoane bune în Belgia și Olanda, conduce din decembrie 2020 echipa nordică. A fost pe bancă și la victoria României de la Reykjavik, în această grupă pentru Mondial, iar acum, deși partida retur are mize total diferite pentru cele două reprezentative, lasă de înțeles că nu ne așteaptă nicidecum o provocare ușoară. În cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru Playsport.ro, Arnar Vidarsson a vorbit și despre tactica pe care o va adopta echipa Islandei în meciul de la București.

Știm că e un meci decisiv pentru România, dar noi îl vom aborda la fel, noi avem aceeași abordare pentru toate partidele în ce privește pregătirea lor. Structura de pregătire este aceeași, dincolo de anumite adaptări pe care le implementăm uneori, funcție de adversar. Știm că e decisiv pentru România, dar suntem concentrați pe noi înșine, pe echipa noastră și pe modul în care vrem să jucăm”, a declarat selecționerul Islandei.

Urmăriți Playsport.ro și pe