EXCLUSIV Anunțul zilei în „Ștefan cel Mare”. DDB suplimentează prima de 75.000 de euro pentru elevii lui Uhrin. „Am decis ca toate sumele să fie virate către jucători”

Autor: Cătălin Mureșanu / 27.05.2022, 11:08
EXCLUSIV Anunțul zilei în „Ștefan cel Mare”. DDB suplimentează prima de 75.000 de euro pentru elevii lui Uhrin. „Am decis ca toate sumele să fie virate către jucători”
  • DDB, Răzvan Zăvăleanu, Claudiu Ciolan, Nicolae Badea, Gheorghe Nițu, Marin Iuhasz și, supriză, afaceristul Claudiu Florică au strâns, înaintea dublei cu „U” Cluj, 75.000 euro pentru prima de „salvare de la retrogradare”. Suma urmează să fie suplimentată cu banii din bilete virtuale.

Fanii dinamoviști fac orice pentru a salva clubul de la o rușine istorică, retrogradarea. Dinamo este singura echipă din fotbalul românesc care, de la înființare, a evoluat doar în primul eșalon.

În acest sens, cu doar trei zile înainte de returul cu Universitatea Cluj, partidă decisivă care începe de la scorul de 2-0 în favoarea „studenților”, liderii programului DDB au transmis un mail membrilor aflați în programul socios prin care au anunțat că își doresc să suplimenteze prima promisă jucătorilor, așa cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, înaintea partidei tur.

Claudiu Florică a participat la prima pentru jucătorii lui Uhrin

75.000 de euro a fost suma pusă în joc pentru a-i motiva pe elevii lui Dusan Uhrin jr, bani care au venit fost licitați de DDB, Marin Iuhasz (membru DDB, sponsor și membru în Comitetul Creditorilor, omul de afaceri Gheorghe Nițu, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL, Claudiu Ciolan, sponsor și un înfocat fan dinamovist, fostul președinte al Consiliului de Adminsitrație și sponsor în acest sezon -Nicolae Badea și, surpriză, afaceristul Claudiu Florică, cel care, în acest sezon și în trecut, a sponsorizat Rapidul și Academica Clinceni, iar la un moment dat s-a vorbit că este instresat să preia clubul de la Ionuț Negoiță).

Conform informării DDB, fanii-acționari doresc să suplimenteze prima și, în acest sens, suporterii încearcă să ridice potul. „În această luptă, împreună cu liderii zonali de grupuri DDB și PCH, am decis ca toate sumele care se strâng din biletele virtuale pentru acest meci, să fie virate apoi către jucători sub formă de primă pentru salvare. Cei de la Universitatea Cluj oferă 150.000 euro pentru jucătorii lor, în caz de promovare. Noi avem până acum disponibili 75.000 euro, la care vom adăuga suma strânsă din vânzarea biletelor virtuale”, au transmis șefii DDB.

Dinamo nu moare, nu se desființează, există și în liga secundă

În continuarea mesajului transmis tuturor celor care fac parte activ din programul DDB, dinamoviștii sunt anunțați că, indiferent de rezultatul meciului de duminică, Dinamo nu o să se desființeze: „Vestea bună pe care ți-o dăm în acest moment este că, indiferent de rezultatul meciului de duminică, Dinamo va rămâne în viață, va continua, nu va ajunge în faliment și nu se va desființa, așa cum spun cei care vor răul lui Dinamo”.