Conflict fără menajamente între Anamaria Prodan și Gigi Becali: „Acum a văzut toată lumea ce a făcut. Nu are nimic sfânt”

Marian Cărăvan 28.01.2021, 19:05
Conflict fără menajamente între Anamaria Prodan și Gigi Becali: „Acum a văzut toată lumea ce a făcut. Nu are nimic sfânt”

Transferul lui Dennis Man la Parma naște polemici. Anamaria Prodan și-a arătat indignarea după ce a fost dată la o parte, iar meritele celui mai scump transfer din istoria Ligii 1 îi sunt atribuite lui Giovanni Becali, vărul patronului FCSB. Conflict fără menajamente între Anamaria Prodan și Gigi Becali. Impresara iese la atac și promite că lucrurile nu vor rămâne așa.

Conflict fără menajamente între Anamaria Prodan și Gigi Becali

Dennis Man, fotbalist reprezentat de Anamaria Prodan, s-a transferat în această săptămână la Parma, în Serie A. Suma de transfer reprezintă un record pentru istoria Ligii 1. Impresara Anamaria Prodan s-a implicat activ la negocieri, însă pe ultima sută de metri a fost scoasă din joc. Pe fir a intrat vărul lui Gigi Becali, Giovanni, căruia i se atribuie acum meritele transferului lui Man la Parma. Anamaria Prodan e supărată foc și iese la atac. Și își asumă tot ce spune despre Gigi Becali. Anamaria Prodan susține că Gigi Becali este un om fals și spune că finanțatorul de la FCSB l-a obligat pe Dennis Man să rupă contractul cu ea. Conflict fără menajamente între Anamaria Prodan și Gigi Becali.

Eu nu mai pot să lucrez cu Gigi pentru că este dezamăgirea mea. El nu are nimic sfânt în el, totul este spoială. Este un om de afaceri care trădează și face rău. Eu când spun lucrurile astea mi le asum.

Gigi, dacă avea demnitate, nu avea cum să oblige jucătorul să rupă contractul cu mine. Dumnezeu nu lasă nimic nepedepsit pe pământ, cum nu a lăsat nici la Giovanni”, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro X.

Anamaria Prodan spune că nu se aștepta la așa ceva din partea lui Gigi Becali. Asta mai cu seamă că patronul FCSB și impresara au o relație extrem de apropiată de mai bine de zece ani.

Normal că mă doare. Ani întregi i-am fost alături cu sufletul, el pentru mine a fost familie. Nu i-am greșit, nu l-am trădat, am făcut totul întotdeauna gândindu-mă la binele lui și mai apoi la binele meu. Nu mă așteptam la tot ceea ce face acum, puteam să jur că nu s-ar purta niciodată așa cu mine”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playsport. (detalii aici)

Dennis Man a ajuns în Italia
Dennis Man a ajuns în Italia

Dennis Man a ajuns la Parma. Cel mai scump transfer din istoria Ligii 1

Dennis Man s-a transferat la Parma, acolo unde va face echipă cu fostul adversar din Liga 1, Valentin Mihăilă. Cei doi români vor avea misiunea de a revitaliza atacul italienilor și de a ajuta gruparea de pe Ennio Tardini să rămână pe prima scenă a fotbalului italian.

Cu cele 13 milioane de euro plătite inițial, la care se adaugă alte 2 milioane în funcție de unele performanțe, Man devine cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Precedentul record era deținut de Nicușor Stanciu, vândut de FCSB la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro.

Născut la data de 26 august 1998, Dennis Man are o cotă de piață de 6,5 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe