EXCLUSIV. Bănel Nicoliță se întoarce acasă! Fosta parteneră a fotbalistului rupe tăcerea după mai multe luni

Oana Pascaru / 22.04.2021, 18:03
EXCLUSIV. Bănel Nicoliță se întoarce acasă! Fosta parteneră a fotbalistului rupe tăcerea după mai multe luni

Timpul vindecă rănile din sufletul fiecărei persoane! Este o zicală din popor care i se potrivește de minune și fostei soții a lui Bănel Nicoliță, Cristina care a divorțat de acesta, rămânând în relații amiabile, în urmă cu un an, chiar dacă au împreună două fete. Bănel Nicoliță se întoarce acasă! Fosta parteneră a fotbalistului rupe tăcerea după mai multe luni.

Bănel Nicoliță se întoarce acasă! Fosta parteneră a fotbalistului rupe tăcerea

Bănel și Cristina Nicoliță au decis să își oficializeze divorțul în urmă cu un an! Cei doi au fost destul de discreți cu separarea lor, însă s-a aflat rapid de acest lucru după ce fostul jucător al Stelei a fost surprins pe litoral în compania altei femei de care nu s-a sfiit să își arate afecțiua și sentimentele pe care le are față de ea. În urma separării, Cristina a rămas cu o vilă dar și cu o grădiniță pe care o aveau împreună iar Bănel doar cu un apartament cu două camere. În ciuda faptului că nu s-au putut înțelege până la finalul vieții cei doi au rămas în relații amiabile de dragului celor două fete pe care le au împreună: Amalia și Natalia. Contactată de reporterii Playsport.ro, Cristina ne-a mărturisit că cel mai probabil o să vină la masa de Paște și Bănel:

Paștele o să îl petrecem în familie. Cel mai probabil o să vină și Bănel de Paște pentru copii, dar încă nu este bătut nimic în cuie”. Totodată, în urmă cu câteva săptămâni aceasta ne mai spunea și faptul că jucătorul se interesează de cele două copile ale sale: Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei. Nu îi neglizează. Este normal, sunt copiii lui”.

Banel Nicolita se intoarce acasa
Banel Nicolita se intoarce

Nicoliță, axat pe carieră

Un alt motiv al separării celor doi a fost și faptul că de multe ori Bănel Nicoliță ajungea să își neglizeze familia pentru a evolua profesional. Aceste constatări ne-au fost spuse de apropiați ai familiei în urmă cu câteva săptămâni:

Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură si cu fetele și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipă de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanța și-a spus cuvântul. El era normal să îi lase totul ei, este pentru fiicele sale”.

Bănel Nicoliță și-a cunoscut soția în 2008

Bănel Nicoliță și Cristina s-au cunoscut în 2014, în Brăila, orașul natal al jucătorului. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe vremea când acesta juca în România. Șase ani de zile au fost împreună, au trecut prin diverse probleme împreună și au ajuns la concluzia că sunt făcuți unul pentru altul. La începutul relației lor, fosta soție a lui Bănel Nicoliță povestea public cum s-au cunoscut dar și cât de fermecată era de prezența acestuia la început: “Ne-am cunoscut la Brăila. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur.