Decizie disperată luată de Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. Impresara nu vrea să audă de despărțire

Bordei Radu / 12.10.2021, 23:47
Decizie disperată luată de Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. Impresara nu vrea să audă de despărțire

Anamaria Prodan nu acceptă ideea că va divorța de Laurențiu Reghecampf. Chiar dacă ultimele informații arată că antrenorul și-a construit o viață nouă, cu altcineva. Mai mult, Reghecampf va deveni în curând chiar tată și intenționează să se căsătorească cu noua femeie din viața lui.

Pentru aceasta, este gata să înainteze divorțul față de Anamaria. Dar aceasta nu crede că se va ajunge atât de departe. În ciuda declarațiilor antrenorului Craiovei, impresara consideră că familia ei va rămâne unită. Nu crede tot ce apare în presă.

„Nu divorțez, nu se întâmplă nimic. Nu mai știe ce declară”. Mesajul transmis de Anamaria Prodan soțului ei

Pentru Anamaria Prodan, toate informațiile apărute în presă nu o fac să se răzgândească. Chiar dacă Laurențiu Reghecampf ar fi declarat că va depune divorț, impresara i-a transmis un mesaj clar: ea nu este dispusă să accepte acest fapt.

Nu divorțez, nu se întâmplă nimic. Probabil este o chestie de asta… si soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic. Soțul meu a dat o declarație, nu? Că este cu Dumnezeu, că își iubește familia. Dacă el a dat declarația aia, luați-o ca atare. el știe ce nevastă are, eu am fost mereu lângă el, a declarat Anamaria, pentru KanalD.

Impresara a declarat că nu știe nimic despre femeia cu care ar trăi acum Laurențiu Reghecampf. „Am auzit că este fată de oraș” spune Anamaria.

Nu cred că soțul meu are legături cu astfel de fete, dar întrebați-l pe el. Eu nu știu cine e fata, mă tot întreabă lumea dacă o știu, dacă am vorbit, nu știu ce. Păi nu am văzut-o în viața mea, nu știu cine e. Eu nu am văzut femei lângă soțul meu. Noi nu știm nimic, nici măcar că ar sta fata asta în Craiova sau nu știu unde, a mai comentat Anamaria Prodan.

„Întrebați-l dacă are amantă”. Impresara așteaptă să se lămurească cât mai repede această situație

Anamaria a declarat că nu este afectată de toate informațiile apărute în presă, dar nici de afirmațiile soțului ei. Mai mult, speră că acesta va ieși să lămurească lucrurile.

Să îl întrebați dacă are amantă, dacă așteaptă un copil, că văd că nu zice nimic. A ieșit el să zică toate lucrurile astea? Că a cunoscut-o prin Dubai sau că o iubește? Păi să spună el ca să aflăm și noi tot ce se întâmplă, a concluzionata agenta de jucători