EXCLUSIV. Dinamo refuză oferta de 600.000 de euro de la polonezi! Rămâne doar varianta Arabiei Saudite!

Sorin Chiriac / 17.01.2022, 16:34
EXCLUSIV. Dinamo refuză oferta de 600.000 de euro de la polonezi! Rămâne doar varianta Arabiei Saudite!

Transferul lui Deian Sorescu (24 de ani), care ar putea salva pentru moment situația financiară de la Dinamo, a revenit în actualitate în această pauză competițională. Dinamoviștii speră, din nou, că îl vor valorifica pe fotbalistul cu cea mai bună cotă din lotul lui Flavius Stoican. Conform site-ului transfermarkt.de, jucătorul din „Ștefan cel Mare” este cotat, oarecum nerealist, la 1,9 milioane euro.

Dinamo refuză oferta de la Rakow: 600.000 de euro, plus bonusuri până la 1 milion

Spre bucuria dinamoviștilor, Sorescu este în continuare atractiv ”pe piață”. PlaySport.ro a scris deja că la club există o ofertă scrisă de la Rakow Czestochowa, locul 3 în prima ligă din Polonia. ”Polonezii au trimis deja oferta scrisă la Dinamo. Este vorba despre același club care l-a ofertat și vara trecută”, dezvăluia o sursă bine informată, care a luat parte la negocieri.

Conform surselor noastre, Dinamo va refuza oferta polonezilor, care se ridică la 600.000 de euro și putea crește valoarea transferului  până la 1 milion de euro, datorită bonusurilor din contract!

Arabii de la Damac rămân favoriți să îl semneze pe Sorescu

În urma acestui refuz, Dinamo rămâne doar cu oferta celor de la Damac, din Arabia Saudită, club la care a evoluat și Constantin Budescu. Arabii sunt dispuși să plătească pe jucătorul de 24 de ani 800.000 de euro. Această diferență de 200.000 de euro, între oferta polonezilor și cea a arabilor a fost considerată de conducerea clubului una semnificativă, care merită riscul de a face o afacere cu o echipă din Arabia Saudită, în detrimentul unui club european, mai de încredere.

Sorescu vrea să plece, dar transferul trebuie să primească votul în Comitetul Creditorilor

Oficialii dinamoviști sunt conștienți că Deian este disperat să plece, astfel că nu au dubii că aceste va accepta oferta salarială a arabilor. Totuși, ultimul cuvânt în privința vânzării o să-l aibă  Comitetul Creditorilor, unde majoritatea membrilor, 3 din 5, trebuie să își dea acordul pentru a se face actele. Doar că, în situația disperată în care este Dinamo în acest moment, o astfel de decizie pare acum doar o simplă formalitate.