EXCLUSIV. S-a aflat stadionul pe care joacă Dinamo! „Câinii” sunt exilați la peste 40 de kilometri de București. Clubul confirmă. „Am semnat actele!”

Bădulescu Silvian Cătălin Mureșanu 26.09.2022, 17:36
EXCLUSIV. S-a aflat stadionul pe care joacă Dinamo! „Câinii” sunt exilați la peste 40 de kilometri de București. Clubul confirmă. „Am semnat actele!”
  • Derby-ul cu Steaua a avut consecințe pentru „câini”. Pe lângă înfrângerea din teren, formația din „Ștefan cel Mare” a fost amendată și pedepsită cu două meciuri considerate pe teren propriu, dar departe de arena din Clinceni. Astfel, elevii lui Ovidiu Burcă trebuie să se deplaseze la peste 40 de kilometri de capitală pentru a-și disputa partidele cu Unirea Slobozia și Ripensia Timișoara;
  • Playsport.ro a aflat că Dinamo va merge la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”, al Astrei, pentru a juca următoarele două etape din Liga a 2-a, considerate pe teren propriu. Marian Costea, președinte giurgiuvenilor a confirmat, pentru Playsport.ro, acest lucru.

UPDATE: Răzvan Zăvăleanu a confirmat la Playsport Live că Dinamo va juca la Giurgiu următoarele două partide. „Da, din câte am vorbit cu domnul Iacob azi, așa urmează să fie”, a declarat Răzvan Zăvăleanu în cadrul emisiunii moderate de Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu.

Dinamo, pe terenul Astrei

Într-un punct critic pentru Astra Giurgiu, formație cu 100 de ani de existență, stadionul acesteia este la mare căutare. Inițial, după sancțiunile din meciul Dinamo 1-2 Steaua, „militarii” ar fi trebuit să joace aici. Ulterior, au ales Mioveniul.

Totuși, rivalii din „Ștefan cel Mare”, nevoiți să-și găsească arenă pentru meciurile de acasă, au ales stadionul Astrei.

Playsport.ro l-a contactat pe Marian Costea, președintele celor de la Astra Giurgiu. Acesta a confirmat faptul că Dinamo se mută pe stadionul „Marin Anastasovici” pentru următoarele două partide.

Am semnat contractul chiar acum, am și trimis actele la Federație. Înțelegerea se întinde doar pe cele două meciuri cât au stadionul suspendat.”

Din informațiile Playsport.ro, „câinii” vor achita 4000 de euro pe meci pentru închirierea stadionului.

Astfel, elevii lui Ovidiu Burcă vor disputa meciurile cu Slobozia și Ripensia Timișoara la Giurgiu. Rămâne de văzut ce fac bucureștenii după ce expiră această suspendare.

Dinamo București – Unirea Slobozia este programat marți, 4 octombrie, de la ora 17.00. Formația din capitală ocupă doar locul 16 în Liga a 2-a, după înfrângerea de la Buzău, 2-1. Slobozia, echipă antrenată de Costel Enache, este pe treapta secundă a ligii.

RTZ a propus transformarea creanței Asociației PCH Dinamo în acțiuni! 

Informațiile legate de Dinamo nu se opresc aici. După cum Playsport.ro a anunțat, administratorul judiciar, RTZ & Partners SPRL a trimis planul de reorganizare modificat către Tribunalul București.

Totuși, urmează mutarea toamnei la Dinamo. RTZ a propus transformarea creanței Asociației „Peluza Cătălin-Hîldan” în acțiuni.

Prin această mișcare de efect, Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” Dinamo devine acționar majoritar cu 99,17 % (20,06 % în prezent), Lotus Perfect Products (societatea administrată de Dorin Șerdean) se prăbușește la 0,7558 % (de la 72,87% în prezent), Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo („Dinamo – Badea”) ajunge la 0,0729% (7,03%- în prezent), iar Cornel Dinu, la 0,003% ( de la 0,0313%).

Primul pas gândit în acțiunea prevăzută în „Planul de Reorganizare modificat” este „actualizarea” actului constitutiv al SC Dinamo 1948 SA în temeiul articolului 133 Alin. 6 din Legea Insolvenței 85/ 2014. În concluzie, prin această „fentă” nu va mai fi nevoie de acordul acționarilor și nici de convocarea Adunării Generale a Acționarilor.

După această modificare propusă instanței de către administratorul judiciar urmează reducerea capitalului social subscris vărsat (în prezent în valoare de 41.000.000 lei al SC Dinamo 1948 SA) prin reducerea valorii de la 100 lei per acțiune la 0,22 lei per acțiune. Astfel, valoarea capitalului social subscris va fi de 90.200 lei (valoarea minima prevăzută de lege fiind de 90.000 lei).

Urmăriți Playsport.ro și pe