EXCLUSIV. Dramă teribilă pentru Laurențiu Reghecampf în plin scandal cu Anamaria Prodan: „Mama are probleme de sănătate! Nu am chef de prostii”

Claudia Balan 20.07.2021, 13:39

În plin scandal cu soția sa, Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf trăiește o dramă. Lipsa de reacție a antrenorului pe marginea subiectelor mondene în care este implicat, are o explicație. Mama tehnicianului are mari probleme de sănătate.

În exclusivitate pentru PlaySport.ro, Laurențiu Reghecampf a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare. Antrenorul trece printr-o perioadă grea pe care speră să o depășească rapid.

Ce dramă teribilă trăiește Laurențiu Reghecampf în plin scandal cu Anamaria Prodan

După moartea Ionelei Prodan, din cauza unui cancer pancreatic, produsă acum trei ani, şi după ce însăşi Anamaria Prodan s-a luptat şi ea cu ceva timp în urmă cu o ameninţare similară, venită din partea unui cancer mamar, a venit rândul mamei cunoscutului antrenor să se confrunte cu probleme de sănătate.

Femeia ajunsă la o vârstă venerabilă urmează în prezent un tratament în străinătate Informația a fost confirmată de Laurenţiu Reghecampf  în exclusivitate pentru playsport.ro.

Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a sunat sec declaraţia unuia dintre cei mai apreciaţi antrenori ai tânărului val.

El a refuzat să discute despre orice alt subiect, legat în primul rând de cariera sa profesională. Şi asta în condiţiile în care presa sportivă îl anunţă iar ca principala ţintă a celor de la FCSB pentru banca tehnică a echipei, după ce startul în noul sezon competiţional nu a stat sub cele mai bune auspicii cu Dinu Todoran la timonă.

Dispus să revină în Liga I

Surse din anturajul acestuia indicau faptul că Laurențiu Reghecampf ar fi “disponibil și interesat să se întoarcă în campionatul românesc”, în condiţiile în care e liber de contract de aproape o lună. Şi asta în ciuda unor timide discuții cu federația din Kuweit pentru preluarea echipei naționale,  cărora li se adaugă cele cu un club din Qatar.

La rândul ei, Anamaria Prodan vorbea la superlativ, cu ceva vreme în urmă, despre relaţia cu soacra ei. Sexy-impresara a arătat că se înţelege de minune cu mama soţului ei, Laurenţiu Reghecampf.

Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su. Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la 3 şi cinci sunt făcute”, spunea Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune în urmă cu circa trei ani.

Anamaria Prodan, probleme de sănătate în trecut

Tot ea a dezvăluit şi detalii legate de lupta dusă chiar de ea contra cancerului:

Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive”,  declara impresara Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă, legat de faptul că a fost suspectă de cancer la sân.

Vedeta a preferat însă să țină totul secret ca să nu își îngrijoreze familia. În cele din urmă, mama sa, Ionela Prodan, a intuit situaţia şi s-a amărât foarte tare, ea crezând că fiica sa e plecată în SUA, pe când Anamaria era internată în Turcia pentru un tratament special contra nodulilor mamari.

Anamaria Prodan şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, au din nou un an greu, după cel din 2018, cel în care s-au prăpădit mama Anamariei Prodan, celebra cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan, cât şi tatăl lui Laurenţiu Reghecampf, Hary. De data aceasta cei doi soți Reghecampf încearcă să-şi salveze nu doar căsnicia, despre care presa a scris constant în ultimele luni că atârnă de un fir de păr.