EXCLUSIV | Emil Săndoi a urmărit de la fața locului ultima partidă a lui Adi Mutu pe banca oltenilor: „Rămân un suporter al Craiovei”

Robert Zanfir / 04.10.2021, 19:40
EXCLUSIV | Emil Săndoi a urmărit de la fața locului ultima partidă a lui Adi Mutu pe banca oltenilor: „Rămân un suporter al Craiovei”

Emil Săndoi a fost la Craiova, unde a urmărit de pe stadion duelul celor două echipe ale oltenilor. Eșecul lui FC U Craiova, 0-2 cu rivala Universitatea, a fost ultimul pentru Adi Mutu pe banca echipei lui Adrian Mititelu. Antrenorul Chindiei a declarat în exclusivitate pentru Playsport că rămâne un suporter al oltenilor, indiferent despre ce echipă va fi vorba.

A fost mult zgomot în Bănie, în ultima etapă din Liga 1. FC U Craiova a primit vizita rivalei din oraș, Universitatea Craiova, iar echipa lui Laurențiu Reghecampf a avut câștig de cauză, 2-0, în urma unui duel fără istoric. La partidă a fost și Emil Săndoi, un nume mare din istoria oltenilor.

Emil Săndoi a urmărit de la fața locului ultima partidă a lui Adi Mutu pe banca oltenilor: „Rămân un suporter al Craiovei”

Adi Mutu a ajuns la capătul aventurii pe banca FC U Craiova. Adrian Mititelu nu a mai avut răbdare cu fostul mare atacant al naționalei, iar cele două părți au rupt contractul, informație anunțată în exclusivitate de Playsport.

Între timp, șefii oltenilor s-au reorientat rapid și au demarat primele contacte cu Marius Șumudică. Acesta a recunoscut că este în negocieri cu echipa lui Adrian Mititelu, dar spune că va avansa în discuții doar dacă i se accepta venirea lui Marian Copilu, președinte alături de care a lucrat la CFR Cluj.

Dacă nu va ajunge la un numitor comun cu Șumudică, Adrian Mititelu are și variantele Eugen Neagoe sau Leo Grozavu. Pe lista oltenilor ar putea intra și Emil Săndoi, care a impresionat sezonul trecut pe banca dâmbovițenilor de la Chindia Târgoviște.

Emil Săndoi a fost în Bănie, la ultimul meci al lui Adi Mutu pe banca celor de la FC U Craiova, dar spune că gândul lui este doar la Chindia.

Urmăresc și rămân un suporter al Craiovei, orice s-ar fi întâmplat. Aș fi vrut să văd un spectacol sportiv, ar trebui să fie o mândrie pentru Craiova. E păcat când apar astfel de evenimente, când ar trebui să fie un spectacol. Sper să revenim la normalitate. Cu toate acestea, eu sunt cu gândul la Chindia
Emil Săndoi, în exclusivitate pentru Playsport

FC U Craiova are un început de sezon sub așteptări, în ciuda investițiilor mari reușite de Adrian Mititelu și a speranțelor aduse de numirea lui Adi Mutu pe banca echipei. Rezultatele nu au fost cele așteptate, iar „Briliantul” a fost îndepărtat.

„Ca să fiu sincer, nu știu absolut nimic despre ce s-a întâmplat la Craiova. Am fost la meci aseară, am fost ca simplu spectator. Eu am spus, mi-a plăcut foarte mult Adi, mai ales la Campionatul European, unde a arătat maturitate. E un antrenor echilibrat, chiar și la jocul de ieri a schimbat sistemul, a surprins.

Îl apreciez. Fiecare joc are istoricul lui, dar el mi-a plăcut foarte mult, să obții niște performanțe cu echipele alea. A știut să cântărească foarte bine”, ne-a mai declarat Emil Săndoi.

Chindia Târgoviște este pe locul 10 în clasamentul Ligii 1, cu 13 puncte, iar pentru dâmbovițeni urmează o deplasare infernală, pe terenul revelației acestui sezon, FC Botoșani.

Gândul lui Emil Săndoi rămâne la meciul pierdut dramatic cu FCSB, 0-1.

Sunt dezamăgit după jocul ăsta cu FCSB, noi am jucat cu un om în minus. Dezamăgit și de deciziile luate de alte persoane. Când s-a acordat cartonaș roșu, a acordat de la 7 metri distanță, iar cand s-a aplicat cotul ăla… am pierdut jocul în ultima secundă….să joci 90 de minute în 10 oameni
Emil Săndoi în exclusivitate pentru Playsport.