EXCLUSIV. Florin Bratu revine în „Ștefan cel Mare”. „Mitraliera” reface echipa cu Ionel Dănciulescu și Marius Niculae. „O să semneze săptămâna aceasta”

Cătălin Mureșanu 27.01.2023, 11:04
EXCLUSIV. Florin Bratu revine în „Ștefan cel Mare”. „Mitraliera” reface echipa cu Ionel Dănciulescu și Marius Niculae. „O să semneze săptămâna aceasta”

Clubul Sportiv Dinamo continuă să dezvolte academia de fotbal din „Ștefan cel Mare”. În decursul anilor, mai mulți foști fotbaliști importanți din istoria „câinilor” s-au alăturat proiectului. Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Dănuț Lupu, Marin Dragnea și, la un moment dat, Ionel Augustin au fost cooptați în cadrul Centrului de Copii și Juniori.

Țețe Moraru, prima „repatriere” din 2023. Anunțul lui Ionuț Popa: „Vine și Florin Bratu”

La începutul acestui an, Dumitru „Țețe” Moraru a fost prezentat în funcția de antrenor cu portarii, iar surprizele conducerii dinamoviste nu se opresc aici.

Invitat în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9” de la PlaySport (VEZI AICI – https://www.youtube.com/watch?v=5cKu1i6TG-k&t=4034s) , președintele Ionuț Popa a dezvăluit că un alt nume important se va alătura Academiei Dinamo. Este vorba de Florin Bratu (43 ani), cel care urmează să înceapă treaba la grupele de copii și juniori, în postura de antrenor coordonator.

„Ca o noutate și Florin Bratu o să semneze cu CS Dinamo de săptămâna aceasta, nu știu dacă e gata contractul. O să lucreze la academie, alături de Ionel Dănciulescu și Marius Niculae, pentru copiii de sub 14 ani. Noi am creat acolo un grup de foști fotbaliști, Marius Niculae este, deja, la FRF pe zona de dezvoltare a unor tehnologii. Acum am adus și un soft din Belgia și o să încercăm să digitalizăm puțin activitatea”, a precizat președintele Clubului Sportiv Dinamo.

Bratu, jucător și antrenor la Dinamo. SC Dinamo 1948 SA

Din informațiile PlaySport.ro, Florin Bratu urmează să coordoneze, alături de Dănciulescu și Marius Niculae, activitatea micilor fotbaliști de la Dinamo, iar părțile s-au înțeles ca, în cazul în care tehnicianul o să primească o ofertă clară pentru a prelua o echipă, acesta să se poată întoarce, în orice moment, pe bancă.

Fostul selecționer al naționalei Under 21 a jucat pentru Dinamo (SC Dinamo 1948 SA) în două rânduri, în sezonul 2005- 2006 și între 2007 și 2010, i-a antrenat pe „câini” în anul 2018 și a pregătit echipa secundă din Ștefan cel Mare și echipa Under 19 a clubului.

Urmăriți Playsport.ro și pe