EXCLUSIV. Florin Tănase spune în premieră rețeta prin care fotbaliștii pot intra pe sub pielea lui Gigi Becali: “E clar și simplu”

Ștefănescu Dragoș 21.09.2022, 20:47
EXCLUSIV. Florin Tănase spune în premieră rețeta prin care fotbaliștii pot intra pe sub pielea lui Gigi Becali: “E clar și simplu”

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Playsport.ro, Florin Tănase a vorbit despre problemele de la FCSB. Internaționalul român a explicat foarte clar ce trebuie să facă jucătorii pentru a-l mulțumi pe Gigi Becali.

Florin Tănase a dezvăluit ce trebuie să facă jucătorii pentru a-l mulțumi pe Gigi Becali

Florin Tănase (27 de ani) este unul dintre jucătorii de bază ai naționalei României și se pregătește pentru cele două meciuri din Liga Națiunilor. Înaintea acestor dueluri cruciale, internaționalul român a oferit un interviu în exclusivitate pentru Playsport.ro și a atins câteva subiecte delicate.

Florin Tănase a jucat timp de 6 ani la FCSB, devenind căpitanul echipei dar și unul dintre favoriții lui Gigi Becali. Internaționalul român a explicat foarte clar ce trebuie să facă jucătorii de la FCSB pentru a-l mulțumi pe Becali. Tănase a subliniat că fotbaliștii nou veniți trebuie să aibă evoluții foarte bune încă de la primele meciuri. Apoi, cu seriozitate și muncă ei pot intra în grațiile patronului.

E clar și simplu. Neapărat reușite în primele lui meciuri. Dacă acestea vin, apoi, pe termen mediu și lung, îți trebuie respect față de fotbal. Muncă și seriozitate.”, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Tănase are încredere totală în jucătorii tineri de la FCSB. ”Sigur se poate lua titlul!”

Florin Tănase a vorbit și despre situația ingrată a FCSB-ului în Superliga. Internaționalul român are mare încredere în actualul lot de jucători, chiar dacă mulți dintre ei sunt foarte tineri. Tănase a subliniat însă și importanța antrenorului care trebuie să-i ajute pe fotbaliștii tineri să crească din punct de vedere sportiv. În conlcuzie, atacantul susține că FCSB are șanse să câștige titlul de campioană.

Acum vreo două sezoane ne-am bătut la titlu cu CFR Cluj având tot cu un lot foarte tânăr. Dar a venit o serie de accidentări la jucători importanți, Olaru, Coman, Miron… Sigur că se poate să iei titlul cu o echipă tânără! Până la urmă, ține și de calitatea antrenorului să ridice nivelul jucătorilor tineri la FCSB”, a spus Tănase.

Care este problema principală de la FCSB. ” Nu s-a mai găsit formula ideală”

Florin Tănase a subliniat că problemele roș-albaștrilor apar din cauza fragilității defensivei. Tănase a punctat și faptul că plecarea lui Bogdan Planic a destabilizat puternic angrenajul defensiv de la FCSB. Iar de atunci nu s-a mai găsit formula ideală pentru acest compartiment.

Atunci când fundașul Bogdan Planic ne-a părăsit am resimțit cel mai puternic. A fost greu, pentru că sârbul era un jucător foarte valoros. Și uite că impresia aceea de moment mi s-a confirmat cumva pe parcurs.

În atac lucrurile tot au mers bine sau foarte bine. Steaua (n.r. – FCSB) a avut cea mai bună ofensivă aproape an de an, dar în apărare nu s-a mai găsit formula ideală”, a declarat Florin Tănase.