EXCLUSIV. Florinel Coman, așteptat cu brațele deschise în Giulești. „S-ar acomoda foarte ușor”

Bordei Radu 30.11.2022, 08:26
EXCLUSIV. Florinel Coman, așteptat cu brațele deschise în Giulești. „S-ar acomoda foarte ușor”

Se apropie perioada transferurilor, iar suporterii Rapidului visează la o lovitură din partea conducerii. Florinel Coman este un nume despre care s-a vorbit mult în Giulești. Fotbalistul rivalei de la FCSB este admirat de Adrian Mutu.

Florinel Coman ar putea să renască în Giulești. „Suporterii nu vor avea probleme cu el”

Actualul delegat al Rapidului, Ionuț Voicu, a vorbit la Playsport Live despre eventualele ținte de pe piața transferurilor a clubului pe care îl reprezintă. Fostul fundaș nu a ocolit nici subiectul Florinel Coman, dar a recunoscut că un astfel de fotbalist este greu de adus. Gigi Becali nu l-ar lăsa să plece decât pe bani mulți, deși Adrian Mutu insistă pe lângă șefi pentru un astfel de efort financiar.

Florinel Coman este un jucător foarte bun, dar este fotbalistul FCSB-ului, mai are contract pe mulți ani. Nu cred că s-a discutat despre un transfer, există respect între echipe, în ciuda unor mici înțepături, așa că nu cred că vom discuta noi cu un jucător aflat sub contract. Nu ar fi o problemă de acomodare, să fie acceptat în Giulești. Au mai venit fotbaliști de la rivale și dacă au jucat bine și au confirmat, suporterii nu au avut probleme, din contră, i-au iubit. Uitați-vă la Dănciulescu, ani de zile era asimilat stelist și apoi a fost la Dinamo și a devenit un simbol acolo, a declarat Ionuț Voicu

Problema cea mai mare din lotul lui Adrian Mutu. „Aici trebuie să umblăm”

Giuleștenii au o problemă atunci când vine vorba de jucătorul Under 21. Antonio Sefer nu mai este în formă, iar Ștefan Pănoiu nu a confirmat. În plus, din sezonul viitor, Sefer nu va mai fi disponibil din acest punct de vedere. Voicu recunoaște că rapidiștii au mai multe ținte și se vor mișca în ianuarie.

Rapidul o să se întărească, este normal, este de natura oricărei echipe să se întărească. Noi avem un grup puternic la acest moment, dacă se vor face transferuri, vor fi făcute cu calm, cu cap, așa cum a fost și până acum.

Avem copii de la Academie, buni. Ignat este foarte bun, avem un copil de 16 ani, Gheorghe. O să ne gândim foarte bine la ce avem nevoie și cu siguranță o să facem transferuri. Este, într-adevăr o problemă cu jucătorul under, trebuie rezolvat această lipsă. Cluburile știu și ele asta și cer niște sume mari. Am încercat să aducem un astfel de fotbalist, dar nu puteam onora pretențiile lor. Nu apucă să demonstreze nimic și tu solicți ceva exagerat. Dar fiecare club are politica lui, nu judec eu, a declarat Voicu

La nivel de plecări, Voicu nu crede că va părăsi echipa vreun jucător important. Chiar dacă portarul Horațiu Moldovan este dorit în străinătate.

Din ce știu Horațiu nu are nicio ofertă, dar asta nu ar fi o problemă, aș vrea ca toți jucătorii să aibă oferte, ar însemna că au crescut. Dacă jucătorii noștri sunt urmăriți, înseamnă că au valoare, iar asta este un lucru bun, a mai declarat Voicu

Urmăriți Playsport.ro și pe