EXCLUSIV. George Ganea o cotește dinspre Ungaria către Craiova! Mititelu s-a înțeles cu Hagi în câteva ore

Justin Gafiuc Cătălin Mureșanu 17.08.2022, 12:53
EXCLUSIV. George Ganea o cotește dinspre Ungaria către Craiova! Mititelu s-a înțeles cu Hagi în câteva ore

Pus pe liber de FC Argeș, unde jucase sub formă de împrumut, și nedorit de Hagi la Farul, în calitate de proprietar, George Ganea o cotește spectaculos către Craiova lui Mititelu! 

Asta după ce, în ultimele zile, maghiarii de la Mezokovesd își arătaseră interesul pentru jucător și demaraseră deja negocierile pentru transferul atacantului de 23 de ani.

Coproprietate cu Farul, contract pe doi ani

Clubul din Bănie a intrat brusc pe fir, Croitoru l-a cerut pe fiul ”Ganezului” pentru a-și consolida ofensiva, iar afacerea s-a mișcat pe repede-înainte.

Operațiunea s-a parafat aproape de pe o zi pe alta, iar oltenii nu vor plăti deocamdată nimic pentru jucător. El vine definitiv la Craiova, dar rămâne în coproprietate cu Farul în procente egale. În cazul vânzării, banii se vor împărți în funcție de nivelul prețului obținut. 

Ganea semnează un contract pe doi ani cu Universitatea. Devine alternativă la Compagno, ca vârf, dar și potențială opțiune ca aripă, în stânga sau în dreapta, unde poate juca în egală măsură. 

Gata să debuteze cu Petrolul

El ar putea debuta în trupa lui Croitoru chiar la meciul din etapa viitoare, acasă cu Petrolul. Ganea speră să se relanseze în Bănie, după experiența nefastă de la Pitești, unde nu a înscris decât un gol în 15 jocuri. 

”Au fost unele lucruri care nu au depins de mine și asta a dus la rezilierea contractului. Mi s-a transmis că nu se mai bazează pe mine, că n-o să mai am șanse să joc. Am zis că mai bine încheiem colaborarea. Mai aveam împrumut un an și nu ar fi avut rost să stau fără să evoluez. Nu a fost vorba de nicio problemă de ordin sportiv, comportamental sau vreo clauză secretă. Și eu am fost surprins, dar se întâmplă în fotbal să fie și astfel de momente”, puncta pentru Playsport fiul lui Ionel Ganea, după plecarea din Trivale.