EXCLUSIV. George Ganea și-a găsit echipă! Jucătorul lui Gică Hagi, negocieri cu o prim-divizionară din Ungaria

Autori: Justin Gafiuc, Andrei Alexandra / 16.08.2022, 12:41
EXCLUSIV. George Ganea și-a găsit echipă! Jucătorul lui Gică Hagi, negocieri cu o prim-divizionară din Ungaria

La începutul lunii august, FC Argeș se despărțea brusc de George Ganea, pe care-l împrumutase de la Farul. Atacantul de 23 de ani a adunat numai 13 partide și un gol în tricoul piteștenilor.

”Inițial nu am vrut să vorbesc, dar consider că trebuie să zic versiunea mea. Nu vreau să creadă lumea că s-a întâmplat ceva. Au fost unele lucruri care nu au depins de mine și asta a dus la rezilierea contractului. Mi s-a transmis acum câteva zile că nu se mai bazează pe mine, că n-o să mai am șanse să joc. Am zis că mai bine încheiem colaborarea. Mai aveam împrumut un an și nu ar fi avut rost să stau fără să evoluez. Nu a fost vorba de nicio problemă de ordin sportiv, comportamental sau vreo clauză secretă. Și eu am fost surprins, dar se întâmplă în fotbal să fie și astfel de momente”, puncta pentru Playsport fiul lui Ionel Ganea.

Hagi vrea să-l vândă definitiv pe George Ganea

Între timp, pentru George se deschide calea unui transfer în Ungaria. Mezokovesd e interesată să-și asigure serviciile românului, iar tratativele sunt în derulare.

Surse Playsport spun că Farul e dispus să discute un transfer definitiv, iar părțile ar urma să se pună de acord zilele următoare asupra detaliilor tranzacției. Gică Hagi n-ar dori să-l mai păstreze pe George Ganea în portofoliul clubului, e acoperit cu patru variante de vârf: Alibec, Ad. Petre, Morar și R. Moldoveanu.

Pe urmele lui Piscitelli și Qaka

Mezokovesd a terminat sezonul trecut pe locul 10 în prima ligă maghiară, ultima poziție care asigura rămânerea în eșalonul de elită din țara vecină. A pornit slab și actualul campionat: un singur punct după trei etape, penultimii din ierarhie.

Ganea ar putea deveni coechipier cu fostul internațional de tineret Arpad Tordai, portar ex-Viitorul, cu goal-keeper-ul italian Ricardo Piscitelli (ex-Dinamo) și cu albanezul Kamer Qaka (ex-Poli Iași, FCSB, U Craiova).