EXCLUSIV | Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers! I-a uimit pe medici și antrenori! S-a recuperat cu două luni mai devreme

Robert Zanfir / 06.05.2022, 17:53
EXCLUSIV | Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers! I-a uimit pe medici și antrenori! S-a recuperat cu două luni mai devreme

Fotbalul românesc primește vești excelente din partea lui Ianis Hagi. Mijlocașul lui Rangers și-a revenit mai devreme decât se estima în urma accidentării suferite și a reînceput antrenamentele. Playsport a aflat că vedeta scoțienilor i-a uimit și pe medicii echipei prin capacitatea sa de refacere.

Ianis Hagi (23 de ani) se află în plină recuperare după accidentarea suferită în meciul Rangers – Stirling, scor 4-0, de la începul anului. Internaționalul român a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior. Accidentarea a fost urmată de o operație dificilă, iar verdictul inițial al medicilor a fost o pauză de cel puțin șase luni de zile.

Ianis Hagi i-a uimit pe medici. A revenit mai devreme la antrenamentele lui Rangers

Giovani van Bronckhorst și Edi Iordănescu au parte de semne bune dinspre Ianis Hagi. Vedeta lui Rangers și a naționalei României se reface foarte bine și ar putea reveni pe terenul de joc cu mult mai devreme decât se estima inițial.

Conform informațiilor Playsport, Ianis a revenit de o săptămână la antrenamentele lui Rangers. Din primele informații, se pare că jucătorul este la 60 la sută din capacitățile sale fizice și de mobilitate.

Playsport a aflat că revenirea lui Iani Hagi i-a surprins și pe medicii și preparatorii fizici ai lui Rangers, care nu se așteptau ca românul să dea dovadă de o așa mare capacitate de refacere, dar și de voința pe care a dovedit-o pe parcurs.

Rangers a plătit o avere ca să îi satisfacă nevoile lui Ianis Hagi

Rangers nu a lăsat la voia întâmplării recuperarea lui Ianis Hagi. Potrivit informațiilor noastre, scoțienii au plătit o adevărată avere pentru tratamentul și refacerea românului.

După operația survenită în urma rupturii de ligamente încrucișate, de la finalul lunii ianuarie, campioana Scoției a făcut totul pentru a-i asigura confortul și încrederea necesară refacerii.

Costurile operației, estimate la 80 de mii de euro, au fost suportate în întregime de către Rangers. Mai mult, Playsport a aflat că scoțienii au plătit și costul terapiei, care s-a ridicat la peste 25 de mii de euro pe lună.

„Ne vedem la Sevilla!” Ianis Hagi, mesaj plin de emoție după ce Rangers s-a calificat în finala Europa League

Ianis Hagi nu și-a putut ajuta echipa în performanța fabuloasă din acest sezon. Rangers s-a calificat în finala Europa League, după victoria cu Leipzig. În ultimul act, scoțienii vor da piept cu Eintracht Frankfurt.

Imediat după calificare, Ianis Hagi și-a manifestat pe rețelele de socializare bucuria imensă.

Ce noapte specială, de la tristețea de a pierde inima și sufletul vestiarului până la fericirea finalizării puternice a lui John… Ibrox baby, pur și simplu e diferit!!! Ne vedem la Sevilla…”, a scris Ianis Hagi, pe Facebook.

Marea finală UEFA Europa League va avea loc pe 18 mai, pe stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan”, din Sevilla. Acesta este stadionul unde Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni, pe 7 mai 1986.