EXCLUSIV. Ilie Năstase a vândut și apartamentul de la Paris, lăsat moștenire fetelor sale!

Moldoveanu Camelia / 23.03.2021, 20:27
EXCLUSIV. Ilie Năstase a vândut și apartamentul de la Paris, lăsat moștenire fetelor sale!

Cu un ochi râde și cu altul plânge! Ilie Năstase este mândru nevoie mare de fiica sa, Alessia, care va studia Artele Frumoase, la Paris, din această toamnă. Fericitul eveniment l-a făcut pe Năstase să regrete că a vândut apartamentul lăsat moștenire fetelor sale.

Ilie Năstase: „Nu m-am aşteptat la aşa ceva”

Ilie Năstase crede că admiterea fiicei sale la The Paris American Academy, Facultatea de Arte Frumoase din Paris, este unul dintre cele mai frumoase lucruri din viața sa.

Ilie Năstase este mândru de fiica sa, Alessia
Ilie Năstase este mândru de fiica sa, Alessia

Fostul mare tenismen a declarat pentru playsport.ro:

„Când m-a sunat fiica mea, Alessia, recunosc că m-a lăsat fără cuvinte. Nu m-am așteptat la așa ceva, deși știu că e talentată până peste cap!”

El a adăugat faptul că fiica sa a devenit și bursieră în cadrul aceleiași facultăți, una dintre cele mai apreciate pe mapamond.  Este de menționat faptul că toate costuri de școlarizare nu sunt chiar pentru buzunarul oricui. Vorbim de câteva mii de euro pe an! Doar pentru obținerea materialelor necesare studiului, studenții trebuie să cheltuiască uneori chiar și 1.000 de euro pe lună. Bursele pot ajunge până la 3.000 de euro, în funcție de rezultatele obținute de fiecare student.

„Alessia  a avut profesor de desen încă de la patru sau cinci ani. În fiecare zi lucra câte două sau chiar trei ore la desen. Şi vă mai spun că e stângace! Pentru o scurtă perioadă de timp a cochetat şi cu tenisul şi eram foarte curios să văd ce se va alege. Fiind şi stângace în tenisul de câmp cred că ar fi putut ieşi ceva. Din păcate, nu i-a plăcut tenisul şi l-a abandonat. Dar nu şi desenul, după cum se vede. Cred că va ajunge foarte departe, veţi vedea!”

Ilie Năstase a vândut moștenirea fiicelor sale

În toamna anului 2007, Ilie Năstase cumpăra un apartament de patru camere în Paris, situat foarte aproape de celebrul bulevard Champs Elysées, în zona Étoile. La acea vreme, Ilie era căsătorit cu Amalia Năstase, mama Alessiei și Emmei.

Ilie Năstase și fosta soție, Amalia
Ilie Năstase și fosta soție, Amalia

La câteva luni distanță, Amalia Năstase se lăuda în presa autohtonă cu „camere noi, care sunt superbe”. Apartamentul din Paris fiind, pe vreme aceea, un cadou de Crăciun. Câțiva ani mai târziu, tot în cadrul acestui mariaj, Ilie Năstase începe să vândă mai multe proprietăți printre care s-a aflat și acest apartament. Astăzi regretă acea decizie.

Nu mai am casa din Paris, acum ar fi fost foarte utilă, dar Alessia va avea unde să stea. Va locui alături de o prietenă foarte bună. Am înțeles că pleacă încă din august, fiind anul universitar e precedat de o perioadă de două săptămâni în care noii studenţi se pot adapta mai ușor la condițiile de acolo și e foarte bine că se întâmplă asta. O să merg și eu la ea, din când în când, dar sunt sigur că mama ei o va veghea cu mare atenție. Nu am nicio îndoială că se va simți minunat la Paris.

Năstase mai spune că sora mai mică a Alessiei, Emma, care are 14 ani, nu-i calcă acesteia pe urme.

Momentan avem un singur geniu la desen în familie. Emma are alte talente. De exemplu, acum e la Şcoala Americană şi acolo face parte din echipa de fotbal feminin a şcolii. Mai ştii? În fine, acolo am înţeles că băieţii fac gimnastică”, a adăugat Ilie Năstase.

Alessia Năstase: „Mama este o femeie puternică, emblematică, iar tata un tenismen mondial”

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase
Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase

Alessia Năstase este fiica cea mare a cuplului Amalia şi Ilie Năstase. Ea s-a născut chiar la Paris, cu 18 ani în urmă. A început să picteze de mică și și-a vândut picturile pentru cauze nobile. A cochetat şi cu lumea modellingului, dar şi cu designul, a avut mai multe vernisaje, iar la Academia Americană de la Paris a ales să opteze pentru specializarea Fine Arts, adică Arte Frumoase.

De când eram mică am început să fac cursuri cu un profesor de vreo două-trei ori pe săptămână. Atunci am început să experimentez destul de mult cât să-mi dau seama că-mi place.

Alessia şi-a făcut debutul şi în lumea cinematografiei, ea fiind distribuită în pelicula „Ho Ho Ho 2. O loterie de familie”, pe când încă nu împlinise zece ani.

În urmă cu câteva luni, Alessia Năstase, vorbea cu mândrie despre părinții săi, în cadrul unei expoziții în care a abordat jocul de tenis, chiar dacă nu a practicat în viața ei acest sport.

Mai mult, a ținut să precizeze faptul că tot conceptul expoziției a pornit de la relația și conexiunea pe care o are cu tatăl ei.