Ilie Năstase ar fi luat-o la palme pe Ioana cum a intrat în casă. Mărturisiri din infernul trăit de soția fostului tenismen

Mihai Rosoiu 15.01.2021, 21:38
Ilie Năstase ar fi luat-o la palme pe Ioana cum a intrat în casă. Mărturisiri din infernul trăit de soția fostului tenismen

În fiecare zi ies la iveală noi detalii despre scandalul în care a fost implicat Ilie Năstase. Partenera sa de viață a povestit cu detalii ce i s-a întâmplat în momentul izbucnirii scandalului. Ilie Năstase ar fi luat-o la palme pe Ioana cum a intrat în casă. Este declarația făcută de victimă într-un recent interviu. Mai multe informații despre ziua cu pricina încep să ne ofere tabloul complet al conflictului dintre cei doi.

Ilie Năstase ar fi luat-o la palme pe Ioana cum a intrat în casă

Divergențele apărute între Ilie Năstase și Ioana, soția sa, au ținut prima pagină a ziarelor mondene, dar și ale celor de sport în ultimele zile. Au existat mai multe informații despre cauza scandalului ivit între cei doi. Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Click!, Ioana Năstase a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat cu adevărat:

Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme!

Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat.

Ilie Nastase ar fi luat-o la palme pe Ioana cum a intrat în casa. Marturisiri complete
Ilie Nastase ar fi luat-o la palme pe Ioana cum a intrat în casa. Marturisiri complete

Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a spus Ioana pentru sursa citată.

Ilie Năstase a spus că s-ar fi împăcat cu Ioana

Lucrurile par să se fi schimbat, însă, după ce fostul mare sportiv a dorit să îi arate consoartei cât de mult regretă gestul reprobabil. Cei doi ar fi ieșit la masă împreună, la insistențele bărbatului de 74 de ani. Acolo Ilie Năstase se pare că ar fi convins-o pe Ioana să îi mai acorde o șansă. Așa a anunțat realizatorul TV, Dan Capatos, la Antena Stars. „Ilie mi-a transmis că s-ar împăcat cu Ioana” a fost mesajul omului de televiziune.

Ilie Năstase ar fi luat-o la palme pe Ioana cum a intrat în casă. Aceasta este mărturisirea partenerei sale de viață. Rămâne de văzut cum se va încheia această telenovelă, care i-a agitat, din nou, viața fostului număr 1 mondial ATP.

Urmăriți Playsport.ro și pe