EXCLUSIV. Incredibila sumă pe care Dario Bonetti o cere pentru a rezilia cu Dinamo și ce datorie ar fi lăsat la hotelul lui Dumitru Dragomir

Cătălin Mureșanu / 21.09.2021, 14:23
EXCLUSIV.  Incredibila sumă pe care Dario Bonetti o cere pentru a rezilia cu Dinamo și ce datorie ar fi lăsat la hotelul lui Dumitru Dragomir

Al treilea mandat, opt etape, șase puncte. Așa arată ultima experiență a lui Dario Bonetti pe banca lui Dinamo. Revenit în „Ștefan cel Mare” într-un moment delicat pentru „câini” și după ce nu antrenase vreao echipă în ultimii cinci ani, dorit de liderii DDB și asumat de Iuliu Mureșan, fostul jucător de la AS Roma, AC Milan sau Juventus a fost îndepărtat după umilința istorică din derby-ul cu FCSB, 0-6. Astfel, „Grande Dario” a devenit indezirabil lângă statuia Discobolului.

Din păcate pentru dinamoviști, despărțirea a fost cu scandal și, chiar dacă a trecut mai bine de o săptămână de la îndepărtarea lui Bonetii, tehnicianul nu a semnat rezilierea. În aceste condiții, „câinii” nu pot numi un alt antrenor cu statut de „principal” în acte, postul fiind blocat până când va fi semnată rezilierea.

Solicitarea lui Bonetti- 1000 de euro, plus biletele de avion

PlaySport.ro a aflat detalii interesante despre negocierile care se poartă între oficialii lui Dinamo și Dario Bonetti, acesta din urmă fiind reprezentat de avocat, în persoana soției sale. Interesant este că la mijloc există o sumă derizorie, chiar dacă în presă au existat informații că Bonetti solicită achitarea întregului contract (6000 euro lunar), până la 30.06.2022.

Conform conducătorilor din „Ștefan cel Mare”, Dario Bonetti a fost plătit, la zi, până la data de 15 septembrie, însă acesta mai solicită un rest de aproximativ 1000 de euro. Conform informațiilor furnizate de avocat pentru gsp.ro, între timp, Bonetti s-a infectat cu COVID-19 și se află în Italia, în carantină. Mureșan, într-un discurs evaziv, a spus că-l așteaptă, în continuare, la antrenamente, în timp ce mulți dintre fani condamnă atitudinea pe care clubul o are față de Dario.

În plus, antrenorul mai cere și achitarea unor bilete de avion, cu o valoare puțin peste 6000 lei, pe care clubul s-a angajat, prin contract, să le plătească.

Bonetti ar fi lăsat datorii la hotelul lui Mitică Dragomir

Însă această negociere care pare că ține blocată situația băncii tehnice în „Ștefan cel Mare” -între timp, după ce au fost refuzați de mai mulți antrenori, oficialii l-au ales pe Sorin Colceag, antrenorul de la echipa secundă, în postura interimarului -, ar putea intra și anumite cheltuieli pe care Bonetti le-ar fi făcut la hotelul la care a fost cazat cât timp a antrenat la Dinamo (Crystal Palace- hotelul lui Dumitru Dragomir din cartierul Aviației, stabilimentul la care sunt cazați antrenorii și mai mulți jucători). Din câte se pare, dinamoviștii ar fi descoperit o sumă de aproximativ 1500 euro, datorie lăsată de Bonetti.

Reacția lui Mitică Dragomir. „Bonetti e un gentleman adevărat, nu face el așa ceva. El era ținut acolo din banii lui Nicolae Badea”

Contactat telefonic, Dumitru Dragomir spune că nu a auzit ca fostul antrenor de la Dinamo să fi rămas cu restanțe la hotelul său.

Bonetti e un gentleman adevărat, nu face el așa ceva, un băiat serios, educat. El era ținut acolo din banii lui Nicolae Badea”, a spus fostul președinte de la LPF.

Incredibilul obiectiv al lui Bonetti. Locurile 7-9, un vis frumos de vară

Cum rezultatele nu prea l-au ajutat pe Dario Bonetti, iar acesta și-a pierdut și susținerea celor care l-au adus- liderii DDB-, soarta italianului a fost clară, înfrângerea la scor cu FCSB lasându-l fără aliați în club. PlaySport.ro a aflat și obiectivul pe care tehnicianul din „Cizmă” l-a avut în „Ștefan cel Mare”, unul destul de curajos pentru situația în care se afla echipa în momentul în care acesta a preluat-o. Cu un lot format în mare parte din jucători tineri și fără drept de transferuri, Dario și-a asumat o clasare în segmentul locurilor 7-9. Departe de obiectiv atunci când a fost înlăturat, Bonetti se apără și spune că a fost „folosit din punct de vedere sportiv”, mai ales după ce i s-ar fi transmis că, cel puțin în primele 10 meciuri, este scutit de presiunea rezultatului.