EXCLUSIV | Întâlnire de gradul zero între Mangia și un fost jucător al Craiovei. „M-a abordat în limba română”

Gabriel-Alexandru Ioniță 06.10.2022, 18:49
EXCLUSIV | Întâlnire de gradul zero între Mangia și un fost jucător al Craiovei. „M-a abordat în limba română”

Devis Mangia este numele cel mai rostit în fotbalul românesc, dar și în cel din Malta, după ultimele dezvăluiri. Fostul antrenor al lui CSU Craiova a fost acuzat de mai multe tentative de hărțuire sexuală, îndreptate spre proprii jucători.

Devis Mangia a stat de vorbă recent cu un fost fotbalist de la FCU Craiova

Se pare că un astfel de episod s-ar fi petrecut și înainte ca tehnicianul italian în vârstă de 48 de ani să ajungă în România. Mai exact pe vremea când antrena la Ascoli. Totuși, acest posibil episod nu a fost confirmat oficial încă.

Ce se știe însă sigur este că Mangia a avut un comportament nepotrivit față de fundașul central Răzvan Popa, pe vremea când cei doi au colaborat la CSU Craiova. Episodul a fost confirmat recent chiar de mama fotbalistului.

Dezvăluirile făcute de Andrei Ciolacu, atacantul crescut de Rapid

De asemenea, se pare că Devis Mangia a recidivat și la naționala Maltei, pe care o pregătește din decembrie 2019, motiv pentru care a și fost suspendat de Federația din această țară. Cu privire la acest subiect, PlaySport a luat legătura cu Andrei Ciolacu, fost atacant la Rapid și FCU Craiova, printre altele, care evoluează în prezent în Malta, la Floriana.

El a dezvăluit că de când a ajuns în Malta, adică din august 2021, a avut câteva întrevederi cu Devis Mangia, care venea la meciurile din campionatul intern pentru a-și urmări la treabă jucătorii pe care se baza la echipa națională. Cu această ocazie, cei doi au stat de vorbă, în limba română, inclusiv despre rivalitatea dintre cele două echipe din Craiova.

„(Tu, în această perioadă în care ai jucat în Malta, te-ai întâlnit cu Mangia?) Da! El venea la meciurile echipei pentru a-i urmări pe fotbaliștii selecționabili. Chiar am vorbit de rivalitatea celor două Craiove, m-a abordat în limba română, am discutat de două sau trei ori”, a spus Andrei Ciolacu în interviul pe care i l-a acordat jurnalistului Cătălin Mureșanu.

Legat de felul în care este perceput acest scandal în Malta, atacantul de 30 de ani a spus:

„Să știi că, față de România, aici lucrurile stau altfel. Mai mult s-a vorbit în țară, mai ales după ce au apărut dezvăluirile legate de Răzvan Popa, mă refer la tot ce a spus mama lui. Aici se dau comunicate și se cam pune batista pe țambal, federația s-a sesizat și așteaptă să se termine ancheta poliției. Inițial a apărut informația că vor să-i rezilieze contractul lui Mangia, apoi au ieșit la iveală și motivele, există și aici presă de scandal care a aflat lucruri, picanterii, cancan-uri, bula s-a îngroșat și totul s-a transformat în această acuzație de abuz sexual”.

Urmăriți Playsport.ro și pe