Exclusiv. Investitori din Dubai, gata să preia Dinamo! Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit amănunte de ultimă oră

Dragos Stefanescu 29.10.2021, 19:45
Exclusiv. Investitori din Dubai, gata să preia Dinamo! Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit amănunte de ultimă oră

Dinamo se zbate între problemele financiare și cele sportive de mult timp. Contactat de realizatorii emisiunii Playsport Live, Răzvan Zăvăleanu a făcut o dezvăluire de ultimă oră. Oficialul dinamovist a declarat că există discuții cu investitori din Dubai pentru a veni la Dinamo.

Investitori din Dubai, gata să preia Dinamo

Dinamo este într-o criză profundă de o perioadă lungă de timp. Aflat în insolvență, clubul din ”Ștefan cel Mare” se află și într-o formă sportivă dezastruoasă. Dinamo se află pe penultimul loc în Liga 1, nereușind nicio victorie de foarte mult timp. Pe fondul acestor probleme, noi investitori ar fi bine veniți la gruparea alb-roșie.

Contactat de realizatorii emisiunii Playsport Live, administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a făcut o dezvăluire în exclusivitate pentru Playsport.ro. Aflat în Dubai, oficialul dinamovist a recunoscut că are discuții cu câțiva investitori care ar putea veni alături de Dinamo în următoarea perioadă.

Am avut tatonări cu câțiva oameni de afaceri de aici, din Dubai. Nu am vorbit încă concret despre bani dar urmează să vorbim săptămâna viitoare despre asta. Există posibilitatea ca în curând la Dinamo să vină investitori puternici din Dubai”, a declarat Răzvan Zăvăleanu în exclusivitate pentru Playsport.ro.  

Dinamo își întărește atacul cu un nou transfer

După seria neagră din Liga 1, Dinamo a fost eliminată de FC Argeș din Cupa României. Conducerea din ”Ștefan cel Mare” încearcă din răsputeri să scoată echipa din criza de formă în care se zbate de o lungă perioadă de timp. De când a venit la Dinamo, Mircea Rednic a adus mai mulți jucători. Tehnicianul speră ca noii veniți să aducă un suflu nou și să ajute la redresarea echipei.

Astăzi, Dinamo a perfectat un nou transfer. Dinamoviștii l-au adus pe atacantul sloven Marko Nunic (28 de ani). Iuliu Mureșan a anunțat că slovenul a semnat un contract cu Dinamo până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Atacantul sloven Marko Nunic (28 de ani), ultima oară la clubul grec AE Larissa, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an,” a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

Transferul lui Nunic a fost anunțat și printr-un comunicat oficial al clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic înaintea deplasării la Sf. Gheorghe pentru duelul cu Sepsi (Liga 1, etapa a 14-a)”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe