Alte transferuri la Dinamo după remiza cu Rapid. Iuliu Mureșan confirmă noile achiziții a „câinilor”

Dragos Stefanescu 24.10.2021, 15:03
Alte transferuri la Dinamo după remiza cu Rapid. Iuliu Mureșan confirmă noile achiziții a „câinilor”

Dinamo a remizat aseară în derby-ul cu Rapid, scor 1-1. Problemele clubului din ”Ștefan cel Mare” sunt departe de a fi fost rezolvate, iar conducerea încearcă din răsputeri să găsească soluții eficiente. La finalul meciului cu Rapid, Iuliu Mureșan a anunțat alte transferuri la Dinamo.

Alte transferuri la Dinamo

Dinamo și Rapid s-au înfruntat aseară în derby-ul etapei a 13-a din Liga 1. Duelul celor două s-a desfășurat pe fondul numeroaselor probleme din tabăra dinamoviștilor. În ciuda diferenței evidente de formă, Dinamo a ținut piept onorabil elevilor lui Mihai Iosif. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, rezultat care nu o avantajează deloc pe Dinamo. Clubul din ”Ștefan cel Mare” a înregistrat a 10-a partidă consecutivă fără victorie.

La finalul meciului cu Rapid, Iuliu Mureșan a vorbit despre situația de la Dinamo. Oficialul dinamovist a dezvăluit adevăratul motiv al înlocuirii lui Dario Bonetti de la conducerea tehnică a echipei. Mureșan a anunțat și două noi transferuri în ”Ștefan cel Mare”.

Am observat foarte multe lucruri și de aceea a fost schimbat Bonetti. Merg la cel puțin jumătate din antrenamente.

Multe lucruri care nu se fac în timpul antrenamentelor le-am văzut la Bonetti. Când am văzut că nu e cale de întors, am propus să fie schimbat. Să știți că eu am fost artizanul schimbării lui Bonetti. Era dinamovist, mai venea în București, păstra relații bune cu cei din club.

Vedeți totuși că a avut rezultate în trecut, ăsta a fost un argument. Urmează să semneze luni cei doi. Unul dintre ei a fost și la Săftica cu soția. Sigur, oferta financiară a fost făcută înainte ca ei să vină în România, deci știu și practic au acceptat”, a spus Iuliu Mureșan, la DigiSport.

Iuliu Mureșan, îngrijorat pentru Alexandru Răuță

Derby-ul Dinamo – Rapid a avut parte de un eveniment neplăcut în minutul 37, când dinamovistul Alexandru Răuță s-a prăbușit pe teren fără a fi lovit de nimeni. Ambulanța a intervenit imediat și fotbalistul a fost scos pe targă de pe teren. Emoțiile au cuprins întreaga audiență, având în vedere incidentele tragice de care a avut parte Dinamo în istoria sa.

Momentul în care Alexandru Răuță s-a prăbușit pe teren i-a îngrozit și pe oficialii dinamoviști. Iuliu Mureșan a recunoscut că a fost profund afecatat de acest eveniment și că s-a temut pentru viața jucătorului.

Când am văzut ce a pățit Răuță, chiar mă gândeam că e un blestem la Dinamo. Bine că a intervenit rapid salvarea. I s-a făcut o perfuzie, un test EKG, le mulțumesc. Nu a spus deloc treaba asta cu durerea în piept, am aflat de abia de la soția sa care s-a dus la ambulanța și le-a comunicat asta. Nu cred că se pune problema să nu mai joace.

Trebuie să mai facă niște investigații. O să aibă un aparat care o să-l monitorizeze 24 de ore. Din ce am vorbit cu doctorii, sunt speranțe că o să fie bine și o să-și continue activitatea. Din păcate, pentru noi se simte absența lui și de la un meci, fiindcă are o dăruire fantastică.

El cu Espinosa, care a fost o surpriză plăcută, formează un cuplu foarte bun. Fără ei am pierdut mijlocul. Este frustrant să iei euro-goluri, dar am încredere că Mircea Rednic o să rezolve aceste probleme”, a declarat Iuliu Mureșan.

Urmăriți Playsport.ro și pe