Exclusiv. Ioana e gata să se răzgândească și să se întoarcă la Ilie Năstase. Cadourile de 500.000 de euro ar putea cântări enorm

Catalan Alexandru / 15.03.2021, 20:28
Exclusiv. Ioana e gata să se răzgândească și să se întoarcă la Ilie Năstase. Cadourile de 500.000 de euro ar putea cântări enorm

La două săptămâni de la introducerea acţiunii de divorţ la Tribunalul din Hârşova, judeţul Constanţa de către soția sa, Ilie Năstase a revenit la sentimente mai bune.

Ioana e gata să se răzgândească și să se întoarcă la Ilie Năstase

Deși, inițial, fostul mare tensiment jura că îi va lua consoartei sale toate cadourile, estimate la aproximativ 400.000 de euro, Ioana Năstase susține că reluat legătura cu Nasty și că ies din când în când în oraș:

Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final feiricit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Ioana e gata sa se razgandeasca si sa se intoarca la Ilie Năstase
Ioana e gata sa se razgandeasca si sa se intoarca la Ilie Năstase

Cadouri de jumătate de milion de euro pentru Ioana

Frumoasa brunetă este bucuroasă că va rămâne cu un apartament, o mașină de lux și o verighetă cu diamante extrem de scumpă, însă jură că nu acesta este motivul pentru care s-a căsătorit cu Ilie Năstase, care este mai în vârstă cu 30 de ani decât ea.

Atunci când vorbește despre divorț, soția lui Ilie Năstase își schimbă, parcă, tonul vocii. Nu pare foarte sigură de decizia pe care a luat-o, ba chiar dă de înțeles, voalat, că există posibilitatea ca ea și fostul mare tensismen să își mai acorde o șansă:

„Nu am încă un termen ferm legat de judecarea acţiunii mele de divorţ. Nici nu pot anticipa cât va dura, fiindcă nu cunosc procedurile sau maniera în care lucrează tribunalul. Voi aştepta să mi se comunice exact ce am de făcut. După cum ştiţi, atunci când într-o căsnicie se ajunge în postura asta, lucrurile capătă inevitabil anumite aspecte pe care nu le mai pot rezolva exclusiv soţii. În plus, anumite lucruri nu mai pot fi făcute publice, mai ales dacă Tribunalul îţi impune acest lucru. Dar e posibil ca până la Paşti lucrurile să se rezolve şi să redevin o femeie singură. O femeie singură poate fi şi o femeie liberă, desigur! La fel de bine, chestiunea poate însă trena, aşa că nu vă pot avansa vreo dată sigură legată de termenul divorţului dintre noi. Nu mai cred în căsătorie. Nu ştiu dacă am să mă mai recăsătoresc sau nu, tot ce ştiu e vreau să duc o viaţă liniştită şi cât mai fericită! Vom vedea!”, ne-a mai spus Ioana.

O căsătorie cu peripeții

Presa a speculat, la scurt timp de la introducerea cererii de divorţ, că Ilie Năstase i-ar fi cerut înapoi Ioanei bunuri şi obiecte în valoare de peste jumătate de milion de euro, printre care un automobil de  250.000 de euro, un apartament evaluat la circa 150.000 de euro, dar şi alte bunuri de valoare sau bijuterii.

Căsătoria dintre Ioana şi Ilie Năstase s-a consumat în două etape distincte. Mai întâi, în aprilie 2019, cei doi s-au cununat civil, tot la Hârşova, pentru ca un an mai târziu, la 6 iunie 2020, cei doi să facă căsătoria religioasă şi petrecerea, la Techirghiol, naşi fiindu-le Ioana şi Ciprian Marica.

Mariajul celor doi a început să scârţâie la începutul acestui an, atunci când de Sf. Ion, Ilie Năstase şi-a agresat fizic şi verbal soţia.