EXCLUSIV. Ionuț Nedelcearu, prim-ministru al României pentru o zi! 15 teme și ipostaze inedite pentru internaționalul român!

Gabriel Berceanu / 26.11.2021, 12:36
EXCLUSIV. Ionuț Nedelcearu, prim-ministru al României pentru o zi! 15 teme și ipostaze inedite pentru internaționalul român!

Jucătorul naționalei și al lui Crotone, Ionuț Nedelcearu a acceptat să abordeze 15 subiecte speciale dezvăluind în premieră detalii despre viața lui în fotbal și dincolo de gazon, cu reacții savuroase!

Ionuț Nedelcearu la 25 de ani, dacă nu era fotbalist.

“Deși provin dintr-o familie legată puternic de sport, aș fi fost aproape sigur… medic veterinar! Îmi plac atât de mult animalele și gândul că aș fi putut să le ajut, încât sigur aș fi învățat și aș fi muncit să ajung un medic veterinar. Chiar unul bun!”

Atacanți adverși care te-au impresionat cu adevărat

“Sunt trei pe care nu îi uit prea ușor 😊 Nu neapărat în ordine, sârbul Mitrovic, rusul Dzyuba și spaniolul Morata. La primii doi, o forță extraordinară care le completează calitățile de atacanți. Vârfuri clasice, puternice, greu de ținut… Iar Morata pentru că se apropie de atacantul complet, pentru mine”.

Filmul anului 2021 pe Netflix

“Știi cum e, impresia ultimelor filme văzute e mereu mai puternică. Cred că Red Notice, cu Dwayne Johnson. A cam dărâmat și recordurile Netflix la vizionări, din ce știu. Te prinde, e construită acțiunea încât să fii conectat secundă de secundă, chiar dacă nu e un film așa de profund”.

Stanciu mai bun ca în FIFA și obsesia pentru boia!

Galeriile care te-au impresionat cel mai mult

“Dinamo. După Dinamo urmează câteva locuri libere, că acolo unde ești cu sufletul nu prea poți să mai aduci alte comparații. Dar m-au impresionat, obiectiv vorbind, suporterii lui Zenit St. Petersburg și Spartak Moscova, când jucam în Rusia”

Ce fel de agent de jucători ar fi Ionuț Nedelcearu

“Aș fi sincer, pentru că jucătorii apreciază poate cel mai mult sinceritatea la un agent. Nu are rost să te joci cu visele unui om sau să-l amăgești. Și aș fi corect, pentru că dacă ești corect, jucătorul va primi, până la urmă, pe măsura valorii lui”

Jucători mai buni decât rating-ul lor din FIFA

“Aici nu am dubii: Nicolae Stanciu e primul! Are parcă 78 în FIFA 22, dar pentru mine ar trebui să aibă mult mai mult. Are multe calități care cred eu că depășesc ce au evaluat ei în joc. Până la urmă, contează că eu știu că e mult mai bun decât cred producătorii. Și chiar e 😊”

Top 3 condimente în mâncarea ta

“Boia de ardei iute, boia de ardei iute și… boia de ardei iute! Nu pun foarte multe lucruri în mâncare, de aceea ar fi doar boiaua. Nu exagerez nici cu ea, dar îmi place aroma și e suficient pentru mine”

Casa din Malibu și “roșul” din Giulești

Porecla ta care te enervează cel mai tare

“Multe porecle n-am avut, dar trebuie să recunosc și faptul că nu-mi place deloc să aud că mă strigă cineva „Cap de zmeu”. Știu că i se spune așa și lui Cătălin Munteanu, nu știu cum percepea el, dar mie nu-mi place deloc”

Tricouri dragi în colecția personală

“Păi am și de la atacanți care mi-au făcut viața grea, dar și de la fundași extraordinari pe care îi admir! De la atacanți, cei de care îți spunea, Dzyuba și Morata, se regăsesc prin tricouri și în colecția mea. De la fundași, hai să spunem că cele mai dragi îmi sunt de la Rudiger și Ivanovici”.

Ai 1 milion de euro dar îl poți folosi exclusiv pentru tine.

“Aș face alte lucruri, sincer îți spun, dacă aș avea banii aceștia, chiar aș investi sau aș face lucruri serioase cu ei. Dar dacă mă obligi să folosesc milionul doar pentru mine… aș cumpăra o casă în Malibu, California. Sper să-mi ajungă 😊”

Cea mai mare eroare pentru care ai fost eliminat

“Pfaa… Am comis-o în al doilea meu meci ca titular la Dinamo. Eram și la început, era și meci important, cu Rapid, poate de-aceea îmi vine mereu în minte. Meciul din Giulești, nu-l uit!”

De la Săpunaru la Povești Nemuritoare, via stadionul Dinamo

Top coechipieri amuzanți

“Pe locul 1 la egalitate, fără rivali! Gabriel Tamaș și Cristi Săpunaru. Super jucători și băieți care știu și să întrețină atmosfera. Oameni de vestiar. M-am simțit totdeauna bine în preajma lor”

Prima decizie ca prim-ministru al României pentru o zi

“Sunt foarte multe lucruri de făcut în România, cu adevărat importante, dincolo de fotbal. Nu aș ști eu să decid ce e prioritar: sănătate, educație… Ce pot eu să fac e să ajut, pentru o zi, doar în ceea ce mă pricep. De aceea, aș face tot ce pot în ziua aceea să mă asigur că Dinamo are un nou stadion!”

Cei mai buni fundași români all-time

“Fără prea multe comentarii, pentru că valoarea lor nu are nevoie de explicații. Și fără să îi pui în vreo ordine, te rog! Pentru că sunt din perioade diferite și e greu să compari fotbalul din vremea fiecăruia: Ștefan Sameș, Cornel Dinu, Gică Popescu, Gabriel Tamaș

Trei secvențe din copilărie

“Mă urcam tot timpul prin copaci. Mai și cădeam, dar tot nu mă lăsam! Apoi, Povești nemuritoare, cartea din care îmi citeau ai mei când eram mic, cel mai des. Și ar mai fi, când am crescut puțin mai mare, sentimentul că mi-am sacrificat copilăria pentru fotbal. Dar nu regrete, să fiu bine înțeles!”