EXCLUSIV. Iuliu Mureșan a oferit ultimele detalii legate de amicalul dintre Dinamo București și Real Madrid Castilla. „Am prefera ca acest meci să nu fie în perioada asta, suntem preocupați de situația din clasament”

Bădulescu Silvian 03.02.2022, 18:34
EXCLUSIV. Iuliu Mureșan a oferit ultimele detalii legate de amicalul dintre Dinamo București și Real Madrid Castilla. „Am prefera ca acest meci să nu fie în perioada asta, suntem preocupați de situația din clasament”

Iuliu Mureșan a oferit, în exclusivitate pentru Playsport.ro, ultimele detalii legate de situația partidei amicale dintre Dinamo București și Real Madrid Castilla.

„O să dăm un răspuns oficial”

Iuliu Mureșan a ținut să sublinieze că discuția legată de această partidă amicală a avut loc între Dragoș Sterpu, reprezentant DDB Spania, și Emilio Butragueno, Directorul Departamentului de Relații de la Real Madrid. Conversația, realizată prin intermediul unui email, a ajuns și la Iuliu Mureșan, iar, în urma unei ședințe organizate între factorii de decizie de la gruparea din „Ștefan cel Mare”, urmează să fie dat un răspuns oficial.

Discuția nu a fost între club și Real Madrid, ci între DDB Spania, prin Dragoș Sterpu, și Emilio Butragueno (n.r. – Directorul Departamentului de Relații de la Real Madrid ). Dialogul a început cu mine și Dragoș Sterpu, pentru a juca un amical cu Dinamo Mostoles și încă un amical cu Alcorcon. De o săptămână, el a vorbit cu Butragueno. Clubul nu a fost implicat” a spus acesta pentru Playsport.ro.

Totodată, administratorul special al lui Dinamo București a mai adăugat că, deși onorant un asemenea meci, clubul are alte priorități în această perioadă.

E onorant un asemenea meci, dar noi suntem preocupați de situația din clasament. Suntem concentrați pe făcut puncte, nu pe un meci amical. Ne gândim, dar am prefera ca acel meci să nu fie în perioada asta. Ar trebui să rezolvăm problemele de la club, asta arde acum. E mai mult la nivel de idee.

O să îi dăm un email, probabil azi, lui Butragueno. Am prefera să jucăm altă dată, nu în perioada asta în care avem probleme. În ceea ce privește data, am prefera într-o perioadă când suntem mai liniștiți. Am văzut email-ul dintre Sterpu și Butragueno, s-a discutat și astăzi la club și vom da un răspuns oficial”.

Dinamo vs. Cel mai titrat fotbalist din istoria lui Real Madrid?

Deși trece printr-o perioadă dificilă, la finalul lui martie, Dinamo București ar urma să se deplaseze în Spania. Pe lângă turneul în care ar trebui să înfrunte pe Dinamo Mostoles, „câinii roșii” din capitala României ar putea avea și un amical contra celor de la Real Madrid Castilla, formația secundă a celui mai galonat club din Spania, conform Playsport.ro.

Pe banca tehnică se află Raul Gonzalez, legenda clubului madrilen și al doilea cel mai bun marcator pentru „los blancos”. Acesta a reușit să câștige cu formația under-19 UEFA Youth League (echivalentul Ligii Campionilor pentru această categorie de vârstă) în 2020.

Fiind o perioadă de pauză competițională datorată meciurilor echipelor naționale, o bună parte din jucătorii de la seniori ai Realului vor fi indisponibili. Totuși, există câteva nume cu rezonanță puternică ce vor apărea în primul „11”. Playsport.ro a reușit să afle primii jucători pe care ar urma să-i înfrunte Dinamo București.

Aceștia sunt: Andriy Lunin, Luis Lopez, Toni Fuidias, Diego Pineiro del Alamo, Jesus Vallejo, Marcelo, Mario Gila, Miguel Gutierrez, Rafael Marin Zamora, Sergio Santos, Dani Ceballos și Antonio Blanco. Fundașul stânga brazilian Marcelo este cel care atrage toată atenția din această listă, fiind jucătorul cu cele mai multe titluri din istoria de aproape 120 de ani a echipei, 23 la număr, la egalitate cu Paco Gento.