EXCLUSIV. Jucător vândut cu 1,7 milioane de euro revine la Dinamo! ”Dacă Dario mă cheamă, vin!”

Marian Cărăvan 08.01.2021, 15:46
EXCLUSIV. Jucător vândut cu 1,7 milioane de euro revine la Dinamo! ”Dacă Dario mă cheamă, vin!”

Dario Bonetti își aduce „copilul de suflet” cu el la Dinamo. Italianul rămâne unul dintre cei mai iubiți antrenori ai lui Dinamo. Italianul se află în relații excelente cu fanii DDB, care i-au propus funcția de director sportiv la formația din Ștefan cel Mare.

Dario Bonetti își aduce „copilul de suflet” la Dinamo

La Dinamo sunt multe necunoscute în acest moment. Începând de la conducere, staff tehnic, medical, până la lotul de jucători care va fi pe foaie în prima etapă din 2021. La finalul anului trecut, fanii DDB l-au ofertat pe Dario Bonetti pentru un post de director tehnic la echipă. Odată cu tehnicianul care a realizat ”Minunea de la Liberec” sunt șanse foarte mari să revină și Constantin Nica, cel care a debutat la Dinamo chiar sub comanda italianului.

Nica: „Dacă Dario mă cheamă, vin!”

Odată cu Dario Bonetti, în „Groapă” ar putea reveni și fundașul dreapta, Constantin Nica, fotbalist vândut de Dinamo în 2013, cu 1,7 milioane de euro la Atalanta.

Contactat de Playsport, Constantin Nica a confirmat discuțiile pe care le-a avut în ultima perioadă cu tehnicianul italian.

„Am vorbit cu Dario (n.r. – Dario Bonetti) chiar după Crăciun. Știam că fanii din programul DDB îl vor pe Dario lângă echipă, nu știam însă și de varianta de a prelua chiar banca tehnică. Am o relație foarte bună cu el. În decembrie m-a sunat să mă întrebe despre cum a jucat Dinamo. Am vorbit și după Crăciun. Acum sunt liber de contract, am plecat de la FC Voluntari la Vojvodina Novi Sad, dar a venit pandemia și m-am întors acasă. Îmi doresc să ajung să joc din nou în tricoul lui Dinamo. Dacă Dario mă cheamă, vin! De fapt, pentru Dario aș merge oriunde!”, a spus Constantin Nica, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Dario Bonetti și Constantin Nica au câștigat Cupa și Supercupa României în 2012 cu formația alb-roșie, în fața celor de la Rapid, respectiv CFR Cluj.

În vârstă de 27 de ani, Constantin Nica îi pasa decisiv lui George Țucudean la unul dintre golurile în fața clujenilor. Forma bună sub comanda lui Dario Bonetti la Dinamo i-a adus lui Nica un transfer în Serie A la doar 20 de ani, și cu siguranță nu ar refuza o nouă colaborare la echipa sa de suflet cu antrenorul italian. Dario Bonetti își aduce „copilul de suflet” la Dinamo. Constantin Nica nu-l va refuza.

Născuț la data de 18 martie 1993, la Afumați, Constantin Nica are o cotă de piață de 50.000 de euro. Ultima echipă la care a evoluat e Vojvodina Novi Sad, în Superliga din Serbia. Dario Bonetti își aduce „copilul de suflet” la Dinamo.

Constantin Nica ar putea reveni in Groapa. Dario Bonetti isi aduce „copilul de suflet” la Dinamo
Constantin Nica ar putea reveni in Groapa. Dario Bonetti isi aduce „copilul de suflet” la Dinamo

Dinamo e în afara play-off-ului după prima parte a campionatului

Patru victorii, patru egaluri și șapte înfrângeri reprezintă bilanțul lui Dinamo în prima parte a sezonului regular. Primul succes a venit abia în etapa a patra, 3-1 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, într-un meci disputat la 21 septembrie 2020.

1-1 cu Hermannstadt (acasă); 0-1 cu Chindia Târgoviște (deplasare); 1-1 cu FC Botoșani (a); 3-1 cu Gaz Metan Mediaș (d); 0-1 cu UTA (a); 2-3 cu FCSB (d); 0-1 cu Universitatea Craiova (a); 0-2 cu Sepsi (d); 1-1 cu Astra (a); 1-2 cu Viitorul (d); 3-0 cu FC Voluntari (a); 1-0 cu FC Argeș (d); 4-1 cu Politehnica Iași (a); 0-2 cu CFR Cluj (a); 1-1 cu Academica Clinceni (d).

La finalul turului, Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte. „Câinii” vor continua în 2021 tot cu Jerry Gane pe banca tehnică. Dinamo a început sezonul cu Cosmin Contra în postul de antrenor principal.

În prima etapă a returului, Dinamo joacă pe terenul celor de la Hermannstadt.

Urmăriți Playsport.ro și pe