Dinamo respiră după ultima veste anunțată. Au intrat bani în conturile „câinilor roșii”

Marian Cărăvan 02.01.2021, 20:47
Dinamo respiră după ultima veste anunțată. Au intrat bani în conturile „câinilor roșii”

Fotbaliștii de la Dinamo au primit vești bune la început de an. Dinamo respiră după ultima veste anunțată. Au intrat bani în conturile „câinilor roșii”.

Dinamo respiră. Au intrat bani în conturile „câinilor roșii”

Dinamo a supraviețuit în ultima perioadă datorită sprijinului venit din partea fanilor înscriși în programul DDB. Cotizațiile suporterilor au fost folosite mai ale pentru plata salariilor jucătorilor. Așa s-a întâmplat și acum. Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au anunțat că toți jucătorii care au semnat contracte noi și-au primit banii. Chiar și cei care au acceptat rezilerea amiabilă a contractului și au renunțat să depună memorii.

„O informație foarte importantă este legată de plățile către jucători din banii strânși prin ProgramDDB. Toți jucătorii care au semnat contracte noi și-au primit banii. Vom reveni cu informații despre jucătorii care au acceptat să continue activitatea la Dinamo în noile condiții. De asemenea, și-au primit banii și jucătorii care au acceptat rezilierea amiabilă a contractului și au renunțat să depună memoriu, cum este cazul lui Ba și a lui Gonzalez”, au scris fanii din Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

În programul DDB s-a înscris recent și italianul Massimo Maccarone, fostul fotbalist al lui Middlesbrough care a reușit o „dublă” împotriva Stelei, în semifinalele Cupei UEFA din 2006. În 2020, din cotizațiile suporterilor din programul DDB s-au strâns aproximativ 800.000 de euro.

Dinamo respira dupa ultima veste anuntata. Au intrat bani in conturile cainilor rosii
Dinamo respira dupa ultima veste anuntata. Au intrat bani in conturile cainilor rosii

Rezultatele înregistrate de Dinamo în turul campionatului

Patru victorii, patru egaluri și șapte înfrângeri reprezintă bilanțul lui Dinamo în prima parte a sezonului regular. Primul succes a venit abia în etapa a patra, 3-1 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, într-un meci disputat la 21 septembrie 2020.

1-1 cu Hermannstadt (acasă); 0-1 cu Chindia Târgoviște (deplasare); 1-1 cu FC Botoșani (a); 3-1 cu Gaz Metan Mediaș (d); 0-1 cu UTA (a); 2-3 cu FCSB (d); 0-1 cu Universitatea Craiova (a); 0-2 cu Sepsi (d); 1-1 cu Astra (a); 1-2 cu Viitorul (d); 3-0 cu FC Voluntari (a); 1-0 cu FC Argeș (d); 4-1 cu Politehnica Iași (a); 0-2 cu CFR Cluj (a); 1-1 cu Academica Clinceni (d).

La finalul turului, Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte. „Câinii” vor continua în 2021 tot cu Jerry Gane pe banca tehnică. Dinamo a început sezonul cu Cosmin Contra în postul de antrenor principal.

În prima etapă a returului, Dinamo joacă pe terenul celor de la Hermannstadt.

Urmăriți Playsport.ro și pe