EXCLUSIV Larisa Iordache, o viață schimbată după retragerea din gimnastică. Ce i s-a întâmplat în ultimele 6 luni

Octavian Vasilescu / 26.04.2022, 18:58

Larisa Iordache (25 de ani) s-a retras din gimnastică în luna decembrie a anului trecut, iar acum a devenit antrenoare la CS Dinamo.

Larisa Iordache a fost invitată într-o ediție specială a emisiunii PlaySport Live, unde a vorbit despre noua ei carieră. Medaliată la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Europene, Larisa se ocupă acum de tinerele sportive.

Larisa Iordache a devenit antrenor la CS Dinamo

La început a fost greu să intru în ritm, acum sunt bine. Sunt liniștită acum. Timp de 20 de ani n-am simțit nicio zi fără stres, iar acum sunt mult mai relaxată, mult mai bine. Și înainte mâncam, nu aveam restricții să nu mâncăm deloc, doar că mâncam în cantități mai mici.

Acum mănânc cât vreau, dar deocamdată nu mai mănânc atât de mult. Vreau să arăt și eu bine! M-am reglat, știu cât trebuie să mănânc ca să rămân în formă. Când mănânc prea mult, mă simt greoaie și încep durerile de stomac, de burtă. Vreau să scap de lucrurile astea, o iau ușor.

Acum sunt ceva mai slabă ca înainte. De vreo 6 luni nu mai fac deloc sală, mai ales din cauza operațiilor pe care le-am avut. Acum nu mai am musculatură, nu mai sunt tonifiată. O să mă apuc de fitness, vine vara și vreau să arăt și eu bine.

Dorm mai mult acum, sunt mai relaxată, nu mai am vise ciudate noaptea. Înainte visam că sunt la concurs și nu eram pregătită”, a spus Larisa Iordache, în direct la PlaySport Live.

Ce palmares are Larisa Iordache

De-a lungul carierei, Larisa Iordache a reprezentat cu succes România pe marile scene ale lumii. Iată cum arată palmaresul fostei gimnaste:

  • Medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra (2012, cu echipa)
  • Două medalii de argint la Campionatele Mondiale
  • Două medalii de bronz la Campionatele Mondiale
  • Șapte medalii de aur la Campionatele Europene
  • Șapte medalii de argint la Campionatele Europene
  • Două medalii de bronz la Campionatele Europene
  • Două medalii de aur la Jocurile Mondiale Universitare
  • O medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare