Revine Larisa Iordache la Olimpiada de la Paris? Gimnasta face super dezvăluiri, în DIRECT, la PlaySport LIVE!

Sorin Chiriac / 26.04.2022, 14:38

Este ultima noastră ”fată de aur”, din gimnastica românească. O sportivă foarte precoce, care a uimit lumea sportului reușind să performeze încă de la o vârstă foarte fragedă. Larisa Iordache a decis însă să se retragă din activitate, în decembrie anul trecut, la doar 25 de ani, măcinată de accidentările care s-au ținut lanț.

Revine Larisa Iordache la Olimpiada de la Paris?

Marea campioană este în prezent antrenoare la secţia de gimnastică artistică a clubului Dinamo. Podiumul Jocurilor Olimpice reprezintă un vis pe care dorește să și-l îndeplinească.

Pentru că a suferit accidentări pe bandă rulantă, dar și dezamăgită de unele lucruri întâmplate după Olimpiada de la Tokyo, Larisa Iordache și-a anunțat retragerea definitivă din gimnastică. Sportiva nu este la prima retragere și se pare că nici la ultima. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori să participe la următoarea Olimpiadă.

Larisa Iordache vine la PlaySport LIVE!

Despre acestă posibilă revenire de senzație, despre performanțele uriașe obținute, dezamăgiri, sacrificii și renunțări vom vorbi astăzi cu Larisa Iordache, în DIRECT, la PlaySport LIVE!
Sportiva legitimată la clubul sportiv Dinamo, acolo unde antrenează o grupă de junioare, a acceptat să vorbească deschis despre cariera ei impresionantă, presărată însă și cu episoade mai puțin fericite. În special accidentările care nu i-au dat pace au curmat cariea acestei sportive de senzație, iar asta i-a lăsat și regrete.
Se pare că munca de antrenor nu o împlinește în totalitate pe Larisa Iordache, care se gândește la Olimpiada de la Paris, unde va participa cu siguranță, deși nu știe încă din ce postură:

„Sunt împăcată. Ajungi la un prag de maturitate, în care devine o luptă cu tine însuți, iar eu am atins acest prag. Dacă voi face acest lucru, îl voi face în liniște. Nu vreau să bag pe nimeni în ceață. Voi vedea cum decurg lucrurile.

Oricum o să merg la Jocurile Olimpice de la Paris în 2024, pentru că îmi place orașul, voi vrea să simt spiritul olimpic de aproape, dar nu știu din ce postură. Dar nu vreau să fac o promisiune, pentru că lumea interpretează, iar eu vreau să fiu liniștită. Indiferent de decizia mea, nu mă interesează critica, lauda”.

Ediție de colecție PlaySport LIVE!

Astăzi, de la orele 18:00, la PlaySport LIVE, jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor discuta vreme de o oră cu una dintre cele mai importante sportive ale României din ultimii ani, gimnasta Larisa Iordache.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: