EXCLUSIV. Lista sfântă a lui Mario Iorgulescu pentru Bianca Marina. Ce i-a interzis noii salei partenere de viață | Galerie foto

Andrei Alexandra 29.11.2022, 16:47

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, se află într-o relație sentimentală cu Bianca Marina, ex-soția lui Steliano Filip. Despre el se știe că este un om extrem de gelos și posesiv. Tânăra încearcă din răsputeri să îl facă fericit pe fiul celebrul afacerist, dar bărbatul nu este ușor de mulțumit.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Mario Iorgulescu

Bianca, noua parteneră a lui Mario Iorgulescu, s-a iubit de-a lungul timpului cu mai mulți bărbați celebri. Ei îi place să se distreze în oraș și are o mulțime de admiratori pe rețelele sociale, iar asta nu este deloc pe placul lui Mario Iorgulescu.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit în exclusivitate pentru Playsport că Mario Iorgulescu i-a impus iubitei sale, Bianca Marina, un set de reguli stricte.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) susține că o iubește enorm pe Bianca, dar se pare că nu are încredere deplină în brunetă. Ei au o relație la distanță, iar bărbatul își face griji că ar putea să o piardă, mai ales că și el a cunoscut-o tot prin intermediul unei rețele de socializare.

Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont şi i-am scris şi am reluat legătura. Da, mult mai serioasă (n.r. relația lor)!”, a spus Mario Iorgulescu, pentru Antena Stars.

Ce condiții i-a pus Mario Iorgulescu noii sale iubite

Bianca, fosta soție a lui Steliano Filip, trebuie să respecte mai multe reguli stricte pentru a-l convinge pe Mario că are intenții serioase cu el.

Fiul șefului LPF i-a interzis noii sale iubite să iasă singură în club. În cazul în care va dori să meargă în astfel de locuri, ea are voie să se ducă doar însoțită de un bodyguard angajat special de el.

De asemenea, tânăra a trebuit să îi dea partenerului său absolut toate parolele conturilor de social media pe care le deține. În plus, ea nu mai are voie să posteze fotografii care o înfățișează în ipostaze indecente.

Fosta lui Steliano Filip nu mai are voie să pozeze sexy

Conform surselor Playsport, Mario i-ar fi transmis Biancăi că este mamă și că o mamă nu pozează sexy. În viziunea sa, femeile care au dat naștere unui copil trebuie să aibă grijă ca imaginea lor să fie impecabilă, pentru că micuții pot avea de suferit atunci când ajung pe băncile școlilor.

Cât de serioasă este relația lui Mario Iorgulescu cu Bianca

Mario Iorgulescu susține că are o relație serioasă cu Bianca și că este dispus să aibă grijă şi de ea şi de copilul pe care bruneta îl are cu Steliano. Ceea nu știu mulți însă este că relația lor nu s-a consumat încă din punct de vedere fizic.

Fiul lui Gino Iorgulescu se află în prezent într-o clinică din Italia, iar fosta lui Steliano Filip locuiește în România. Ea își dorește ca Mario să treacă cu brio peste problemele pe care le are, ca să poată veni cât mai repede în țară.

Eu îl cunosc pe Mario de aproape 10 ani. Ne-am plăcut și am vorbit o perioadă, după care am rămas în relații bune. În prezent, vorbim și încerc să-i fiu alături, chiar dacă el este în acea clinică.

Sunt aproape de el cum pot, însă mai important decât ceea ce se întâmplă între noi este starea lui de sănătate și să treacă peste problemele pe care, din păcate, le are în prezent. Cred în el și știu care e forță, în timp, să poată depăși ceea ce s-a întâmplat. Un lucru important pentru el, în aceste momente, este liniștea!”, a afirmat Bianca Marina, conform sursei anterior menționate.

Urmăriți Playsport.ro și pe