EXCLUSIV. Mirel Rădoi, în locul lui Edi Iordănescu la FCSB? Gigi Becali nu s-a mai ascuns: „Oamenii ăștia sunt mașini?”

Catalan Alexandru / 26.10.2021, 12:03
EXCLUSIV. Mirel Rădoi, în locul lui Edi Iordănescu la FCSB? Gigi Becali nu s-a mai ascuns: „Oamenii ăștia sunt mașini?”

De câteva zile se vorbește tot mai des despre posibila înlocuire a antrenorului vicecampioanei, FCSB. Mirel Rădoi, în locul lui Edi Iordănescu la FCSB, este varianta apărută în mass-media. Totul a plecat de la câteva scurt-circuite apărute pe axa Gigi Becali – Edi Iordănescu. În ultima vreme s-a zvonit că actualul principal de la FCSB și-a făcut deja bagajele, iar în iarnă se pregătește să părăsească echipa.

Reporterii PlaySport au intrat în legătură cu Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, care a lămurit rapid subiectul. În exclusivitate pentru site-ul nostru, șeful vicecampioanei a vorbit despre posibila rocadă între cei doi tehnicieni.

Gigi Becali exclude varianta „Mirel Rădoi, în locul lui Edi Iordănescu la FCSB”

Latifundiarul din Pipera nu ia în calcul această variantă și a expus motivele pentru care schimbarea nu este posibilă. Mai exact, patronul de la FCSB a dezvăluit că nu poate fi părtaș la așa ceva:

Îl dau pe Edi și îl iau pe Rădoi? Ce mai e și asta? Păi, oamenii ăștia sunt mășini că să-i schimb cum vreau eu? Sunt linguri să las una pe masă și să iau alta?! Aceste minciuni nu mă mai ating. Am spus zilele trecute că nu-mi place jocul echipei, fiindcă lipseau niște jucători de bază. Pac, imediat, s-a spus că e război la FCSB, că iarăși mă bag peste antrenor. Nu este domne așa, nu mă bag peste nimeni! Eu mă uit doar la televizor, la meciuri. Nu mă mai interesează de acum antrenează ăla sau celălalt. Vreau să stau liniștit și să nu mă mai sune nimeni când sunt în Biserică, în zi de sărbătoare”, a precizat Gigi Becali în urmă cu puțin timp.

Gigi Becali și Mirel Rădoi au mai lucrat la FCSB, însă după despărțire relațiile dintre ei s-au răcit. Chiar dacă cei doi au și o legătură familială, o viitoare colaborare profesională pare să nu mai fie posibilă.

Mirel Rădoi a plecat dezamăgit de la FCSB

Actualul selecționer a avut parte de o experiență nefericită pe banca tehnică a FCSB. Deși se aștepta să beneficieze de mai mult credit din partea lui Gigi Becali, omul de afaceri a ieșit public și l-a criticat pe finul său. În mod firesc, Mirel Rădoi a ales să nu mai continue și a părăsit echipa. Nu înainte de a-și face publice nemulțumirile.

În interviurile post-FCSB, selecționerul a recunoscut că relația patron-antrenor dintre Gigi Becali și el a fost una greu de gestionat. Ulterior, Mirel Rădoi a preluat echipa națională de tineret. A avut performanțe notabile aici și la scurt timp a urmat prima reprezentativă a României pe care o va părăsi la finalul meciurilor de calificare la Cupa Mondială din Qatar.