EXCLUSIV. Mutare de impact gândită de Vlad Iacob la Dinamo. Ionel Dănciulescu a fost chemat la negocieri

Cătălin Mureșanu 20.07.2022, 19:17
EXCLUSIV. Mutare de impact gândită de Vlad Iacob la Dinamo. Ionel Dănciulescu a fost chemat la negocieri

Dinamo se transformă! Vlad Iacob, un tânăr de 34 de ani, l-a schimbat, în funcția de administrator special, pe Iuliu Mureșan, noul antrenor o să fie Ovidiu Burcă, iar pentru postul de director sportiv a fost ofertat Ionel Dănciulescu. 

Vlad Iacob (34 ani) este noul administrator special al SC Dinamo 1948 SA, cel care a fost ales de acționarii societății, așa cum PlaySport.ro a anunțat, în exclusivitate încă de la începutul lunii, atunci când se afla în negocieri avansate pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către magnatul de presă Adrian Tomșa.

Venirea lui Iacob va reorganiza clubul. Prima mutare, Ovidiu Burcă o să fie numit noul antrenor al „câinilor”, mișcare anunțată de PlaySport.ro.  

Întâlnire între Dănciulescu și Vlad Iacob. Propunerea noului șef de la Dinamo pentru „Danciu- gol”

La fel, organigrama, atât tehnică, cât și administrativă, o să fie întărită. PlaySport.ro a aflat că noul administrator special al SC Dinamo 1948 SA încearcă să readucă în club o legendă, este vorba de Ionel Dănciulescu.

În acest sens, Vlad Iacob și „Danciu – gol” s-au întâlnit, au discutat, iar din informațiile noastre, fostului atacant i-a fost oferit postul de director sportiv. 

Ionel Dănciulescu și Ovidiu Burcă au fost colegi în „Ștefan cel Mare” și se pare că viitorul antrenor al „câinilor” a fost cel care l-a propus pe fostul golgheter. 

„Pentru Dinamo o să fiu mereu disponibil, nu există negociere, știți unde sunt, știți unde am jucat și știți că numele meu este legat de acest nume”. 

Ce spune Ionel Dănciulescu: „Pentru Dinamo o să fiu mereu disponibil”

PlaySport.ro l-a contactat pe Ionel Dănciulescu, însă acesta a oferit un comentariu vag: „Pentru Dinamo o să fiu mereu disponibil, nu există negociere, știți unde sunt, știți unde am jucat și știți că numele meu este legat de acest nume”. 

În momentul de față, Ionel Dănciulescu conduce Academia Clubului Sportiv Dinamo, proiect pe care l-a început cu grupele de inițiere, iar în trecut, după ce a renunțat la cariera de fotbalist, a ocupat chiar funcția de director sportiv la SC Dinamo 1948 SA, poziție pe care, la ultima oră, i-a oferit-o Vlad Iacob, noul administrator special din cadrul SC Dinamo 1948 SA. 

 

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe