EXCLUSIV. Nașul copiilor lui Cristi Borcea, implicat într-un nou scandal la Dinamo. RTZ l-a dat în judecată, dar Sever Roxin nu se poate apăra: „Este foarte bolnav „

Cătălin Mureșanu 07.02.2023, 15:25
EXCLUSIV. Nașul copiilor lui Cristi Borcea, implicat într-un nou scandal la Dinamo. RTZ l-a dat în judecată,  dar Sever Roxin nu se poate apăra: „Este foarte bolnav „

Procesul de insolvență în care se află SC Dinamo 1948 SA s-a transformat într-un câmp veritabil de război. Planul modificat prezentat de administratorul judiciar și contestat de Cornel Țălnar, Dorin Șerdean, respectiv Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo și respins de judecătorul sindic, în Decembrie 2022, a deschis fronturi noi de luptă.

„Înscriere în fals”. Acuze incredibile din partea RTZ la adresa ACS FC Dinamo, respectiv nașului copiilor lui Cristi Borcea

La ultimul termen, în fața Instanței, RTZ & Partners SPRL a contestat semnătura lui Sever Rocsin, administratorului special al ACS FC Dinamo (Dinamo- Badea) în actele depuse în dosarul cauzei, printr-o sesizare de „Înscriere la fals”.

Claudiu Balog, practicianul în insolvență cu drept de semnătură din partea RTZ în dosarul de insolvență al SC Dinamo 1948 SA, a acuzat că unele semnături, aparținându-i lui Sever Rocsin, au fost falsificate. Acesta a afirmat în fața Instanței că, în fapt, semnăturile-i aparțin lui Marius Bacria, director executiv ACS FC Dinamo.

IDEE. Curtea de Apel a dat termen, pentru 15 Martie, în cadrul apelului formulat de RTZ & Partners SPRL în legătură cu respingerea „Planului de reorganizare modificat”.

Sever Rocsin (74 ani) este administratorul special al ACS FC Dinamo, „Dinamo – Badea”, acționar SC Dinamo 1948 SA, cu o cotă social de 7,03%, din cadrul societății care administrează clubul din liga secundă și, în același timp, creditor.

În cadrul acestei contestații, Sever Rocsin a fost citat de judecătorul sindic Constantina Veronica Adam, însă acesta, conform spuselor și actelor medicale depuse de avocatul ACS FC Dinamo, nu s-a putut prezenta la termenul de luni din cauza unor probleme medicale care-l împiedică să se deplaseze.

Cine este Sever Rocsin? Fostul consilier personal al premierului Adrian Năstase, nașul gemenilor lui Cristi Borcea

Sever Rocsin a fost consilierul personal al lui Adrian Năstase în perioada în care acesta a fost premierul României și este nașul gemenilor lui Cristi Borcea. PlaySport.ro l-a contactat pe fostul acționar și președinte executiv de la SC Dinamo 1948 SA, iar acesta a transmis că nașul copiilor săi este foarte bolnav.

„Nu vreau să comentez alte aspect, însă pot să spun că nașul copiilor mei este foarte bolnav”.

Urmăriți Playsport.ro și pe