EXCLUSIV. Nicolae Badea, „sponsor” din umbră pentru Iuliu Mureșan! Ce beneficii i-a asigurat fostului administrator special de la Dinamo

Cătălin Mureșanu / 18.05.2022, 16:48
EXCLUSIV. Nicolae Badea, „sponsor” din umbră pentru Iuliu Mureșan! Ce beneficii i-a asigurat fostului administrator special de la Dinamo

Într-un interviu acordat exclusiv pentru PlaySport.ro, Nicolae Badea a vorbit deschis despre implicarea sa la Dinamo din ultima perioadă și, printre altele, a dezvăluit cum a fost inclusiv „sponsor” din umbră pentru Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, despre care tot PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, marți, 17 mai, că și-a dat demisia.

„Din iulie 2021 i-am plătit cazarea la hotelul Caro. Dumitru Dragomir poate să confirme”. Nicolae Badea, „sponsor” din umbră pentru Iuliu Mureșan. Dezvăluiri incendiare făcute în exclusivitate pentru PlaySport.ro

Așa cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, Iuliu Mureșan și-a dat demisia de la Dinamo, marți, 17 mai, iar la doar o zi distanță, Nicolae Badea ne-a transmis într-un interviu incendiar cum a fost „sponsor” din umbră pentru fostul administrator special al lui Dinamo.

Contactat de PlaySport.ro, Nicolae Badea a făcut lumină în ceea ce privește implicarea sa de la clubul alb-roșu și a vorbit despre tot ce s-a întâmplat la Dinamo în ultima perioadă.

Și, potrivit dezvăluirilor făcute, se poate observa clar că Nicolae Badea a fost un pion extrem de important în salvarea de la faliment a echipei din „Groapă”.

Nicolae Badea spune că de aproape un an de zile el se ocupă de plata cazărilor pentru jucători și pentru membrii staff-ului tehnic. De asemenea, de același tratament a beneficiat și Iuliu Mureșan, căruia i-a fost asigurat tot confortul la hotelul Caro din nordul Capitalei:

Începând cu vara lui 2021, plecând de la insolvența lui Dinamo, lipsită de mijloace financiare suficiente, am plătit, începând cu 1 iulie, și lucrul ăsta îl știe domnul Dragomir (n.r. – Dumitru Dragomir), cazare sportivilor și a staff-ului tehnic la Crystal Palace, cazarea administratorului special la hotelul Caro.

Am plătit refacerea gazonului de pe „Dinamo” și de la baza de la Săftica, inclusiv lucrările necesare cantonamentului de la Săftica: lucrări electrice, de întreținere, reparații, instalații sanitare”, a dezvăluit Nicolae Badea, în interviul acordat exclusiv pentru PlaySport.ro.

Ce investiții a făcut în calitate de membru DDB și contractul de publicitate pe care l-a semnat cu Dinamo. „Era nevoie de bani pentru licență. Am plătit în jurul a 400.000 de lei”

Asigurarea confortului pentru toți oamenii din jurul echipei și cheltuielile pentru mentenanța din jurul stadionului și bazei de la Săftica nu au fost singurele pe care și le-a asumat Nicolae Badea.

Omul de afaceri, care este în continuare acționar minoritar la SC Dinamo 1948 SA, formația din Liga 1, cu 7% prin societatea ACS FC Dinamo București, a continuat cu dezvăluirile.

În primul rând, a fost o implicare în calitate de membru DDB, unde am plătit cotizațiile, contribuțiile sau biletele online nenumărate. Nu cred că a fost meci în care, prin Programul DDB, când s-au vândut bilete virtuale, să nu cumpăr de la câteva sute la câteva mii. Asta la, să zicem, aproape fiecare meci în parte.

În al doilea rând, în martie 2021, când era nevoie de bani pentru licență, am semnat un contract pentru publicitate în care Dinamo mi-a livrat serviciile de publicitate contractate. Inițiativa a fost a mea.

Atât timp cât am contractat acea publicitate, înseamnă că am avut nevoie de ea și am plătit echivalentul valoric stipulat în contract, undeva în jurul a 400.000 de lei”, a mai declarat Nicolae Badea, pentru PlaySport.ro.