EXCLUSIV. Noul sponsor al lui Dinamo și-a intrat în rol. „Da, l-am cumpărat!”. CCJ și Dinamo 2 fac subiectul următoarelor investiții

Bădulescu Silvian 01.04.2022, 10:20
EXCLUSIV. Noul sponsor al lui Dinamo și-a intrat în rol. „Da, l-am cumpărat!”. CCJ și Dinamo 2 fac subiectul următoarelor investiții
 • Dinamo București are din nou propriul autocar. Claudiu Ciolan, manager al clinicii Smile Center, unul dintre sponsorii importanți ai echipei din ultimele luni, a confirmat achiziționarea acestuia;
 • Din 2022, formația din „Ștefan cel Mare” s-a deplasat cu un autovehicul închiriat de la Tarsin, deoarece, cel pe care-l avea, cumpărat de Cristi Borcea, a fost trecut pe firmele lui Ionuț Negoiță, iar fostul patron îi taxa pe alb-roșii cu 1,04 euro/kilometru;
 • Acum aproximativ o lună, Playsport.ro a anunțat, în exclusivitate, că Dinamo este foarte aproape să-și găsească un nou sponsor pentru echipa secundă a clubului.
 • După cum s-a confirmat ulterior, a fost și este vorba despre clinica respectivă, prin managerul ei. Tot atunci, Claudiu Ciolan a menționat că, pe lângă echipa-satelit, este interesat și de achiziționarea unui autocar pentru echipă, obiectiv îndeplinit în mai puțin de-o lună.
 • „Are mici probleme, dar se rezolvă”

  Contactat de Playsport.ro, Claudiu Ciolan, manager al clinicii Smile Center, cea care apare și pe tricourile oficiale de joc, a oferit, pe scurt, o declarație în care a confirmat achiziționarea autocarului.

  Da, l-am cumpărat. Momentan, autocarul va fi folosit de echipa de seniori. E în regulă din ce-am văzut. Mai are mici probleme, dar se rezolvă. Este autocarul echipei dinainte, cu stema și trofeele pe el.”

  Totodată, cel caracterizat de Răzvan Zăvăleanu drept „un mare suporter dinamovist” a subliniat și stadiul negocierilor vizavi de echipa secundă și Centrul de Copii și Juniori.

  Deocamdată s-au mai întâmplat niște lucruri la echipă, au apărut diverse, iar negocierile nu au mai avansat. Eu sunt interesat, însă am decis să rezolvăm mai întâi problema autocarului.”

  Ce declara Claudiu Ciolan în urmă cu aproape o lună de zile

  Contactat de Playsport.ro la începutul lunii martie, Claudiu Ciolan a răspuns deschis întrebărilor în ceea ce privește obiectivele pe care le are la Dinamo.

  Da, în mare parte aș dori să investesc la Dinamo, dar depinde de anumite lucruri, din punct de vedere birocratic. Există interes din partea mea și din partea conducerii echipei, dar trebuie să rezolvăm lucrurile birocratice. Faptul că sunt în insolvență împiedică puțin aceste demersuri.”

  Managerul clinicii Smile Center a declarat, de-acum o lună, că un obiectiv important este achiziționarea unui autocar, chiar cel pe care l-a condus Tyson o bună perioadă de timp.

  Investiția ar însemna cheltuielile unui club de Liga a 3-a (n.r. – Dinamo 2), plus autocarul, dar să vedem cum negociem cu dânșii. Este vorba de fostul autocar al echipei. Sau, în caz că acesta nu este într-o condiție bună, ne orientăm spre altul. Interes este, dar rămân problemele birocratice.”

  Zăvăleanu și asociații, neplătiți până în acest moment

  RTZ & Partners SPRL, administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA care supraveghează reorganizarea judiciară a societății care administrează clubul din „Ștefan cel Mare”, a transmis, în „Buletinului Procedurilor de Insolvență” (din data de 17.03.2022) că, până în acest moment, nu și-a încasat onorariul cuvenit pentru serviciile în dosarul de reorganizare juridică de la Dinamo.

  Astfel, în „situația onorariului administratorului judiciar”, apare următoarea informație: „în ceea ce privește onorariul administratorului judiciar astfel cum a fost stabilit de către Adunarea Generală a Creditorilor în data de 6 Septembrie 2021, menționăm faptul că până la data întocmirii prezentului raport de activitate acesta nu a fost încasat.”

  Din informațiile PlaySport.ro, RTZ & Partners SPRL ar fi trebuit să încaseze, până la această dată, conform înțelegerii semnate, în jur de 800.000 lei, sumă care reprezintă diferite onorarii bifate în ultimele luni, cum ar fi: onorariul pentru perioada de observație, onorariu pentru perioada de reorganizare, onorariu pentru consultanța privind planul de reorganizare, dar și, conform înțelegerii din cadrul Adunării Generale a Creditorilor, un procent de 6% din urma transferului lui Deian Sorescu la Rakow.

Urmăriți Playsport.ro și pe