EXCLUSIV. Răzvan Zăvăleanu confirmă prezența lui Șerdean la sediul clubului. „Ne-a vizitat și ne-a adus la cunoștință…”

Autor: Cătălin Mureșanu / 23.03.2022, 18:06
EXCLUSIV. Răzvan Zăvăleanu confirmă prezența lui Șerdean la sediul clubului. „Ne-a vizitat și ne-a adus la cunoștință…”

PlaySport.ro a anunțat, miercuri, faptul că Dorin Șerdean, noul administrator al firmei Lotus Perfect Products a fost în „vizită” la sediul clubului Dinamo, mai precis la birourile administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA, RTZ Partners SPRL.  

Șerdean a preluat Lotus de la Pablo Cortacero, informație prezentată în exclusivitate de site-ul nostru. 

Fostul președinte a vrut să discute cu Răzvan Zăvăleanu, însă acesta este plecat din țară, astfel că discuția s-a purtat, amical, cu Claudiu Balog, omul cu drept de semnătură din partea RTZ în dosarul de insolvență al SC Dinamo 1948 SA. 

Dacă, în ciuda apelurilor telefonice repetate, Dorin Șerdean nu a putut fi contactat pentru a confirma informația, Răzvan Zăvăleanu a oferit o scurtă declarație în legătură cu acest prim contact între reprezentantul acționarului majoritar și cel al administratorului judiciar. 

„Așa este, domnul Șerdean ne-a vizitat în acest început de săptămână, a fost vorba de o scurtă discuție cu colegii mei, prin care ne-a adus la cunoștință că a câștigat procesul cu clubul și urmează să ne trimită o adresă în acest sens”, a spus practicianul în insolvență pentru PlaySport.ro. 

În urma deciziei Tribunalului București, Dorin Șerdean a câștigat procesul intentat după ce a fost înlăturat din funcția de președinte executiv al SC Dinamo 1948 SA. Omul de afaceri ardelean a solicitat repunerea în funcție și plata salariilor conform contractului

Întrebat dacă a fost deschisă și pista convocării Adunării Generale a Acționarilor de către Lotus, șeful de la RTZ a precizat că nu cunoaște acest detaliu. „Nu știu mai multe, pentru că nu am fost acolo, însă avem timp să clarificăm orice situație”, a transmis Răzvan Zăvăleanu. 

Șerdean a venit neanunțat  

PlaySport.ro a transmis că, în această perioadă, Răzvan Zăvăleanu este plecat din țară. 

Din informațiile noastre, Dorin Șerdean s-a prezentat la sediul RTZ fără să-l fi sunat, în prealabil, pe Zăvăleanu, apariția sa fiind un element de surpriză atât pentru angajații biroului de insolvență, cât și pentru oamenii din club care l-au văzut, în aceeași clădire aflându-se și sediul lui Dinamo.