EXCLUSIV. Sprijin financiar pentru Dinamo! Un partener, gata să investească o sumă importantă. „Există interes din partea ambelor părți!”

Bădulescu Silvian / 08.03.2022, 08:22
EXCLUSIV. Sprijin financiar pentru Dinamo! Un partener, gata să investească o sumă importantă. „Există interes din partea ambelor părți!”
  • Dinamo București este aproape de a încheia un nou parteneriat pentru sezonul viitor, într-un „departament” indispensabil pentru echipa de seniori. Cheltuielile satelitului înscris în Liga a 3-a ar urma să fie preluate de Smile Center, sponsor și partener important al clubului încă din 2021;
  • În exclusivitate pentru Playsport.ro, Claudiu Ciolan, manager al clinicii respective, a confirmat că există interes din partea ambelor părți pentru un parteneriat pentru sezonul competițional următor. Astfel, sponsorizarea s-ar extinde, urmând a fi suportate cheltuielile pentru formația secundă, cea care, în cazul în care nu se va găsi investitor, va fi retrasă;
  • Pe 20 februarie 2022, Răzvan Zăvăleanu a fost prezent în emisiunea celor de la Radio Dinamo 1948, unde a menționat că există un interes din partea „unui mare suporter dinamovist” pentru Dinamo II. Playsport.ro a aflat că este vorba despre musceleanul Claudiu Ciolan, cel pe care l-a și contactat;
  • De asemenea, managerul de la clinica stomatologică a declarat că, deși Dinamo II este prioritară, există șanse să fie investite sume de bani și în Centrul de Copii și Juniori, dacă situația o permite, precum și achiziționare unui nou autocar: fie cel pe care l-a avut clubul, condus de „Tyson”, fie unul nou.

„Aș dori să investesc la Dinamo!”

Sportiv vorbind, echipa se află într-un dezastru. Pe locul 14 în campionat, „câinii” vor juca, cel mai probabil, baraj de promovare/menținere la finalul stagiunii. Adversara acestora va fi, în funcție de cum se situează Dinamo în clasament, fie locul 3, fie locul 4 din Liga a 2-a.

Aflată în insolvență, formația din „Ștefan cel Mare” are nevoie ca de aer de capital. Totuși, insolvența îngreunează un eventual parteneriat, dar există interes din partea ambelor părți, conform lui Claudiu Ciolan.

Da, în mare parte aș dori să investesc la Dinamo, dar depinde de anumite lucruri, din punct de vedere birocratic. Există interes din partea mea și din partea conducerii echipei, dar trebuie să rezolvăm lucrurile birocratice. Faptul că sunt în insolvență împiedică puțin aceste demersuri”.

Prioritar pentru Claudiu Ciolan și Smile Center este Dinamo II, mai apoi Centrul de Copii și Juniori, după cum a confirmat pentru Playsport.ro.

Aș vrea să preiau Dinamo II, mai apoi Centrul de Copii și Juniori. Vreau să iau și un autocar, dar momentan suntem în stadiul de discuții”.

Nu în ultimul rând, managerul sponsorului care apare și pe echipamentele oficale de joc ale lui Dinamo a aproximat și cât ar însemna investiția pe care ar urma s-o facă.

Investiția ar însemna cheltuielile unui club de Liga a 3-a, plus autocarul, dar să vedem cum negociem cu dânșii. Este vorba de fostul autocar al echipei. Sau, în caz că acesta nu este într-o condiție bună, ne orientăm spre altul. Interes este, dar rămân problemele birocratice”.

Trebuie menționat că autocarul de care a vorbit Claudiu Ciolan aparține firmelor lui Ionuț Negoiță. Acesta era închiriat către Dinamo, formația din Liga 1, cu un preț de 1,04 euro/kilometru.

„Suntem în discuții avansate cu cineva!”

Pe 20 februarie 2022, Răzvan Zăvăleanu a fost prezent în emisiunea celor de la Radio Dinamo 1948, unde a menționat că există un interes din partea „unui mare suporter dinamovist” pentru a suporta cheltuielile echipei secunde.

Suntem în discuții avansate cu cineva care și-a exprimat disponibilitatea de a prelua toate costurile pentru echipa a doua. Dacă acest lucru se va întâmpla și acest mare suporter al lui Dinamo va veni cu un asemenea ajutor, atunci, evident, vom ține echipa secundă ca un loc unde se pot crește jucători pentru marea performanță și pentru prima echipă” a declarat Răzvan Zăvăleanu la Radio Dinamo 1948.

Despre situația echipei-satelit a lui Dinamo s-a discutat intens în ultimele luni. Invitat la Playsprot LIVE, președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a declarat că ar fi vrut să existe un parteneriat între Clubul Sportiv și SC FC Dinamo 1948. Mai exact, CS-ul ar fi urmat să preia Dinamo II, însă cineva din Programul „DoarDinamoBucurești” s-a opus. Mai mult, într-un reportaj realizat de Playsport.ro, Marius Niculae a confirmat această informație.

Dinamo II se află în seria a 4-a a Ligii a 3-a, pe locul 5 din 10, după terminarea turului. „Micii câini” sunt la doar trei lungimi de undă de locul 4, ocupat de Unirea Bâscov. Lider la zi este Progresul Spartac.