VIDEO EXCLUSIV. Nu Flavius Stoican a fost prima variantă pentru Dinamo. Ce nume grele i-au refuzat pe „câini”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.12.2021, 12:41
VIDEO EXCLUSIV. Nu Flavius Stoican a fost prima variantă pentru Dinamo. Ce nume grele i-au refuzat pe „câini”

Flavius Stoican a fost numit antrenor la Dinamo de Iuliu Mureșan în locul lui Mircea Rednic. Dar nu fostul fundaș dreapta a fost prima variantă a „câinilor” pentru banca tehnică după îndepărtarea „Puriului”.

Cine s-a aflat pe lista lui Dinamo înainte de numirea lui Flavius Stoican

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a avut o intervenție telefonică la PlaySport Live în care a explicat că a contactat înainte alte nume importante antrenori români. Care însă l-au refuzat.

Au fost și alți antrenori. Unii ne-au refuzat, Bergodi, Poenaru și alții. Cu Grozavu s-a vorbit la un moment dat și nu a vrut să vină. Nu a fost o propunere Adrian Mutu. Dinamo e o echipă tristă, nu vezi veselie, nu vezi glume, nu e o atmosferă de fotbal. Toți închiși, nu fac o glumă. Cum se termină antrenamentul pleacă acasă”, a spus Iuliu Mureșan.

„Jucătorii cu experiență și-au permis să ne spună niște lucruri”

De asemenea, Mureșan a confirmat și informația oferită în exclusivitate de playsport.ro, conform căreia mai mulți jucători ai lui Dinamo i s-au plâns de comportamentul lui Mircea Rednic înainte ca acesta să fie demis.

Nu toți jucătorii sunt atât de deschiși și își permit să vorbească asemenea lucruri cu noi. Dar cel puțin 4, 5, 6 dintre cei care sunt cu mai multă experiență și cu caracterul mai puternic și-au permis să spună niște lucruri. Dar eu nu am ținut cont de părerea lor. Eu am ținut cont de experiența mea. A trebuit să fac ceva.

Desigur, dacă e cazul, următorul pas este să plec eu. Sau dacă mi se cere nici nu mai vin înapoi din Cluj. Nu e nicio problemă. Trebuia să fac ceva. Nu puteam să plec de la Dinamo într-un moment greu și să nu las ceva făcut”, a mai spus administratorul special al lui Dinamo la PlaySport Live.

VIDEO EXCLUSIV Iuliu Mureșan îl face „praf” pe Mircea Rednic. „Este un fitilist, credeam că s-a schimbat”