EXCLUSIV | Paradisul s-a transformat în iad pentru Cristi Borcea. Milionarul a luat o decizie drastică după ce a întâmpinat probleme majore în viața de cuplu

Andrei Alexandra 21.09.2022, 05:37
EXCLUSIV | Paradisul s-a transformat în iad pentru Cristi Borcea. Milionarul a luat o decizie drastică după ce a întâmpinat probleme majore în viața de cuplu

Cristi Borcea, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, a șocat pe toată lumea. Fostul șef de la Dinamo a recunoscut că a luat o decizie drastică după scandalul dintre fostele soții și actuala, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, probleme în afaceri

Cristi Borcea a fost pus în dificultate de către femeile din viața sa, dar a găsit o cale de mijloc. Fostul președinte executiv și acționar de la Dinamo are mai multe afaceri profitabile, printre care se numără și un hotel de lux pe litoralul românesc.

El a cumpărat Hotelul Muntenia din Olimp în urmă cu mai mulți ani. Construcția nu arăta așa cum și-ar fi dorit Borcea. Omul de afaceri a renovat-o și a transformat-o în Pam-Beach Olimp, un stabiliment de trei stele. Unitatea de cazare se bucură de cele mai scumpe finisaje, amenajări de milioane de euro, de la piscina infinity, la piscine pentru copii și locuri de joacă.

Mihaela Borcea s-a ocupat personal de reabilitarea hotelului, care a fost trecut pe numele ei. La un moment dat, fostul actionar al lui Dinamo le-a implicat și pe fostele soții în această afacere. El credea că în acest fel va reuși să creeze o relație bună și unitară între cele trei doamne Borcea.

De la ce a pornit totul

Alina nu a suportat ideea de a colabora cu femeia cu care se iubește în prezent fostul șef de la Dinamo. De altfel, ea a fost prima care s-a retras din această schemă de lucru. A urmat apoi actuala soție a dinamovistului, Valentina Pelinel. Fostul fotomodel avea impresia că va reuși să o elimine pe Mihaela Borcea, însă nu a putut face față stresului și a bătut în retragere.

Borcea a fost sincer încă de la început în ceea ce privește afacerea din Constanța, iar Valentina i-a spus că nu există nicio problemă. Anul acesta, ea nu a mai rezistat.

Blondina a început să aibă divergențe cu Mihaela pe diferite teme administrative ce țineau de hotelul de la mare al familiei, dar și de sălile de evenimente de la București. Omul de afaceri a încercat să calmeze spiritele, însă, atunci când a observat că este prins la mijloc în discuții interminabile, el a luat decizia ca pe viitor fiecare femeie din viața lui să se ocupe de câte o afacere, fără ca atribuțiile fiecăreia să interfereze cu ale celeilalte.

Ex-oficialul a fost nevoit să ia o decizie radicală

Pe principiul “între două nu te plouă, dar nici bine nu îți prea e”, Borcea a înțeles că nu face decât să pună paie pe foc dacă dă dreptate uneia dintre cele trei femei din viața sa. La acest moment, Alina, Valentina și Mihaela se tratează cu indiferență totală. Ele nu își mai vorbesc și nici nu doresc să se mai întâlnească una cu cealaltă.

În ceea ce privește hotelul de pe malul mării, acesta va fi condus în continuare de Mihaela Borcea. Dinamovistul i-a prelungit contractul de administrator unic, acesta fiind valabil până la data de 05.02.2027.

Se prelungeşte mandatul administratorului unic – Borcea Mihaela-Mariana – de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027.

Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a

hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului.”, se arată în decizie, conform celor de la ziuaconstanta.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe