EXCLUSIV. Pericol neașteptat pentru Marius Croitoru: „Lui Nicolo Napoli îi plac gecile de iarnă!” Avertismentul fostului oficial al celor de la FC U Craiova. VIDEO

Robert Zanfir / 25.07.2022, 21:08
EXCLUSIV. Pericol neașteptat pentru Marius Croitoru: „Lui Nicolo Napoli îi plac gecile de iarnă!” Avertismentul fostului oficial al celor de la FC U Craiova. VIDEO

Mircea Bornescu (42 de ani) îi lansează un avertisment lui Marius Croitoru. Mai în glumă, mai în serios, fostul team manager al FC U Craiova spune că Nicolo Napoli ar putea reveni în Oltenia și pentru al nouălea mandat.

Adrian Mititelu are motive de bucurie. Eliberat din închisoare, omul de afaceri a călcat pe gazonul noului stadion Oblemenco. Iar echipa nu l-a dezamăgit. Bauza și compania au câștigat cu CFR Cluj, 3-1, și se anunță între candidații la play-off. Totuși, în ciuda startului bun de sezon, Marius Croitoru este avertizat de oamenii care au făcut parte din anturajul lui Mititelu.

Pericol neașteptat pentru Marius Croitoru. Avertismentul lui Mircea Bornescu

Ultima dată team manager la FC U Craiova, Mircea Bornescu a plecat după ce a realizat că funcția sa în club este un pur simbolică. Fostul portar din Bănie a acuzat că nu este consultat în privința transferurilor. Bornescu îl apreciază pe Marius Croitoru, dar crede că totul se va schimba brusc dacă echipa nu va avea rezultate.

„Era de așteptat la ce investiții s-au făcut, la ce jucători s-au adus, era de așteptat să aibă o evoluție de acest gen. Mai ales că a fost adus și Marius Croitoru. Eu îl cunosc foarte bine, se consumă foarte mult pe margine și uneori este și greșit înțeles de arbitri și imediat este sancționat.

Craiova a practicat un joc spectaculos cu CFR, asta le dă speranțe suporterilor că echipa poate intra între primele șase echipe.

Peluza Sud, nucleul important al suporterilor din Craiova, a rămas alături de Universitatea Craiova. Suporterii au fost puțini cu CFR, dar dacă vor fi rezultate sunt convins că suporterii vor veni mai mulți alături de echipă.

Eu am beneficiat de protecția lui Mititelu în anumite momente. Pentru jucători e un lucru foarte important să îl aibă alături, să simță că cineva îl protejează. Dar pentru antrenor este mai dificil. Dacă există o cale pentru a coexista și a nu avea conflicte, va fi foarte bine”, a declarat Mircea Bornescu la Playsport Live.

Mircea Bornescu, despre Adrian Mititelu: Este foarte greu să se schimbe la o anumită vîrstă!

Provocat de moderatorii Playsport, Mircea Bornescu a recunoscut că nu l-ar mira ca Nicolo Napoli să primească și a 9-a șansă la cârma echipei.

„Este foarte greu ca cineva să se schimbe după o anumită vârstă. Atâta timp cât echipa vă juca și vor fi rezultate, nu vor fi probleme. Dar în momentul în care nu vor fi rezultate sau vor fi jucători care nu vor fi nemulțumiți, atunci vor fi probleme.

Îți spun eu care a fost toată situația (cu Nicolo Nașpoli – n.r.). Lui Napoli i s-a oferit un contract pe doi ani sau trei ani, pe suma pe care a cerut-o el, dar a fost o clauză. Dacă echipa nu se clasează pe locul 8 sau ceva de genul asta, Adrian Mititelu își rezervă dreptul de a-l putea demite. Și nu a acceotat-o. Mi se pare o clauză normală și de bun simț.

Lui Nicolo Napoli îi plac gecile de iarnă. Vine tot timpul la jumătatea sezonului”, a încheiat Mircea Bornescu la Playsport Live.

Îmi place de Croitoru. Am ajuns la o înțelegere cu el să evite astfel de momente (n.r. – eliminare). Sper să se țină de cuvânt. Îl mai iert o dată sau de două ori, dar nu mai mult (n.r. – râde).

El are spirit de oltean, îmi place. Se mulează pe felul nostru de a fi. Pe lângă faptul că nu dau bine la public, aceste manifestări pot avea și un efect pozitiv asupra echipei,
Adrian Mititelu