EXCLUSIV. Petrecere cu 25 de fotbaliști de la Viitorul Constanța într-un apartament de trei camere din Ferentari

Mihai Rosoiu 29.12.2020, 10:03
EXCLUSIV. Petrecere cu 25 de fotbaliști de la Viitorul Constanța într-un apartament de trei camere din Ferentari

Un fundaș pe care Gheorghe Hagi l-a antrenat la Ovidiu a vorbit despre un episod necunoscut publicului larg. Este vorba despre o petrecere cu 25 de fotbaliști de la Viitorul Constanța într-un apartament de trei camere din Ferentari. Personajul se numește Iulian Mamele, iar dezvăluirea a fost făcută într-un interviu exclusiv acordat site-ului nostru.

Petrecere cu 25 de fotbaliști de la Viitorul Constanța într-un apartament

Fotbalul are poveștile lui neștiute, care ies la iveală după suficient timp pentru a fi prescrise. Asta în cazul în care s-au încălcat regulamente de ordine interioare, sau norme ale bunului simț.

Ceea ce a povestit Iulian Mamele, fost jucător de fotbal la Chiajna, Pandurii sau Viitorul Constanța face parte din prima categorie. Adică cea a unor episoade nevinovate, care, deși încalcă regulamente, cimentează relații. Relații între colegi de muncă, în cazu nostru, între colegi de echipă.

Mamele a propus, Florin Tănase a dat tonul

În timp ce apăra culorile clubului lui Gică Hagi, Iulian Mamele i-a propus lui Florin Tănase să meargă acasă la el pentru un șpriț și o porție de cartofi prăjiți. După un meci greu la Brașov, peste 20 de componenți ai Viitorului au ajuns în apartamentul de 3 camere deținut de Mamele în Ferentari.

Fotbaliștii Viitorului Constanța sărbătoresc titlul din sezonul 2016-2017
Fotbaliștii Viitorului Constanța sărbătoresc titlul din sezonul 2016-201

Spusă chiar de inițiator, povestea e fabuloasă:

Nu pot să uit cum, după un meci, o partidă dificilă la Brașov, gheață, zăpadă, un teren urât, o confruntare grea pe care am câștigat-o, în autocar i-am zis lui Tase (n.red. Florin Tănase): „Bă, ce faci? Mergi acasă? Nu vrei să vii la mine, face nevastă-mea cartofi prăjiți, bem un șpriț, ne relaxăm”, povește „Billy” din Ferentari.

Întâlnirea tranformată într-o petrecere de pomină

Ceea ce trebuia să fie o întâlnire restrânsă între doi colegi de echipă s-a transformat într-o petrecere cu 25 de persoane. Toți au benchetuit până dimineața, într-o locuință banală dintr-un cartier al Capitalei:

Am zis să facem ceva mai răstrâns. Îți dau cuvîntul meu de onoare, erau 25 de inși la mine în apartament, în Ferentari, la trei camere. Aveau nevoie de o descătușare și, pentru ei, care stăteau închiși la Cosmopolis, nu se mai întâmplase așa ceva. Erau foarte atacați din cauză că jucau la echipa lui Hagi, aveau o presiune. Am încercat să-i apropii, să înțeleagă că e frumos să câștigi și să fii unit. A fost o petrecere până dimineața”, a mai spus Mamele.

A fost o petrecere cu 25 de fotbaliști de la Viitorul Constanța într-un apartament de trei camere din Ferentari, care i-a unit pe cei prezenți. Un episod ratat de paparazzi, dar care a legat prietenii între fotbaliștii din echipa lui Gică Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe