EXCLUSIV Playsport Live | S-a spart „buba” la Rapid. Cazul Julio Cesar e doar începutul pentru Dan Șucu și Angelescu

Octavian Vasilescu Robert Zanfir 01.07.2022, 19:51
EXCLUSIV Playsport Live | S-a spart „buba” la Rapid. Cazul Julio Cesar e doar începutul pentru Dan Șucu și Angelescu

Rapid rămâne pentru moment cu interdicție la transferuri, după ce Tribunalul București a respins ultimul apel al giuleștenilor, ca urmare a cazului Julio Cesar.

Din informațiile PlaySport, alți patru jucători ar putea câștiga în instanță bătăiliile cu Rapid în următoarea perioadă. Acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu ar putea ajunge să plătească peste 1 milion de euro în perioada următoare, pentru jucători care au evoluat la vechiul Rapid.

Ce foști jucători de la Rapid așteaptă sume importante

Pe lista de așteptare se mai află, pe lângă Julio Cesar, alți patru străini. Este vorba despre Daniel Barioni, Matic Darjan, Nemanja Milisavljevic și Carl Lombe. Mai jos puteți vedea câți bani cer acești jucători, care au evoluat la Rapid înaintea falimentului din 12 decembrie 2016.

Daniel Barioni a jucat 450 de minute la Rapid, dar a avut un salariu lunar de 25.000 de euro! Matic Darjan a fost legitimat la Rapid în perioada 2009/2010 și a evoluat în 30 de jocuri.

Nemanja Milisavljevic a fost adus de Rapid de la FC Vaslui, în 2012. Fostul mijlocaș a prins doar 18 meciuri în tricoul vișiniu. Carl Lombe a fost la Rapid între 2005 și 2007.

Ce jucători mai vor bani de la Rapid / Foto Playsport

VIDEO Detalii despre situația de la Rapid, la PlaySport Live

Rapid are interdicție la transferuri

Tribunalul București a respins solicitarea făcută de Rapid, în civil, dar bucureștenii au drept de recurs în 30 de zile, după cum PlaySport a anunțat. Liga 1 va începe peste aproximativ două săptămâni, iar clubul nu poate legitima noi jucători în acest moment.

Dacă Rapid dorește să legitimeze noii jucători, conducătorii de sub Podul Grant sunt nevoiți să achite datoria de aproximativ 600.000 de euro către Julio Cesar, prin decizia dată de FIFA, prin intermediul TAS.

Până acum, Rapid a realizat patru transferuri. Au venit: Andrei Ciobanu (24 ani / mijlocaș central / FCV Farul / 100.000 euro), Valentin Costache (23 ani / extremă stânga / CFR Cluj / 100.000 euro), Florin Ștefan (26 ani / fundaș stânga / CFR Cluj / 200.000 euro), Paul Iacob (25 ani / fundaș central / Chindia Târgoviște / liber de contract).

Urmăriți Playsport.ro și pe