EXCLUSIV Playsport Live | Scenariu de vis pentru Dinamo: „Acest plan se poate reactiva!” Mircea Lucescu și alte trei legende pot salva clubul de la dezastru

Robert Zanfir / 01.11.2021, 18:55
EXCLUSIV Playsport Live | Scenariu de vis pentru Dinamo: „Acest plan se poate reactiva!” Mircea Lucescu și alte trei legende pot salva clubul de la dezastru

Fanii lui Dinamo ar putea avea parte de o veste excelentă, în plin dezastru pe care îl traversează clubul. Mircea Lucescu, Ioan Andone, Mircea Rednic și Ionuț Lupescu ar putea reveni în „Ștefan cel Mare”, pentru a prelua clubul. Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Playsport, Cătălin Mureșanu, și a fost confirmată de Constantin Anghelache.

Dinamo se zbate pe buza prăpastiei în ultimele sezoane, iar actualul campionat pare din ce în ce mai greu de dus la capăt. Cu toate acestea, suporterii lui Dinamo au și motive de speranță, dincolo de rezultatele de coșmar din teren.

Scenariu de vis pentru Dinamo. Mircea Lucescu și alte trei legende pot salva clubul de la dezastru

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit la Playsport Live că un șeic ar putea fi interesat să investească la Dinamo. Playsport a aflat că acesta ar fi Hamdan Bin Zayed Al Nahyan (58 ani). Emirul are o avere estimată la 12 miliarde de dolari, deține concernul Al Ain, este președinte de onoare al clubului Al Jazeera, iar în trecut a deținut funcții importante în Emiratele Arabe Unite, cum ar fi cea de prim-ministru.

Cu toate acestea, jurnalistul Playsport.ro Cătălin Mureșanu a aflat că planul venirii lui Mircea Lucescu, Ioan Andone, Ionuț Lupescu și Mircea Rednic ar putea fi reactivat.

Eu am auzit o informație că ar fi existat o discuție cu Mircea Lucescu, cu Ioan Andone, cu Mircea Rednic și Ionuț Lupescu, fiecare să vină cu 800 de mii de euro, dar nu știau în ce se bagă. Datoriile erau de vreo șapte milioane.

Exista posibilitatea ca acest plan să se reactiveze, cu oamenii ăștia, cu legendele astea. Dacă mă întrebi pe mine, eu nu cred că șeicii stau la coadă pentru Dinamo.

Eu nu cred că în momentul de față vine la Dinamo un jucător liber de contract și are valoare. Au mai venit niște jucători în prima tranșă, ce s-a ales de ei?!! Torje a confirmat cu sufletul, că joacă cu sufletul. Nici Matei, nici Ivanovski… niciunul nu a confirmat
Cătălin Mureșanu la Playsport Live.

Constantin Anghelache: Domnul Lucescu este gata oricând sa ajute Dinamo

Constantin Anghelache, fost oficial din Ștefan cel Mare, a confirmat în cadrul emisiunii Playsport Live că Mircea Lucescu ar putea oricând reveni la Dinamo.

„Există iubitori ai lui Dinamo, care acordă câte un sprijin. Mircea Lucescu, care a organizat un turneu la Kiev, domul Badea, care este aproape și mai acordă câte un sprijin.

Dar așa.. că s-au întâlnit câte cinci, șase, patru, nu cunosc. Domnul Lucescu este gata oricând să sprijine sub orice formă clubul Dinamo, cu două condiții. Să devină clară perspectiva aceste echipei. Și a doua chestiune, să capete viață începerea ridicării noului stadion al lui Dinamo.

Așa cum și Ionuț Lupescu s-a declarat nemulțumit, nici el nu înțelege prea clar care este situația. Evită să se implice pentru că este un tip onest și cântărește de mai multe ori un cuvânt.

Mi-a spus că va fi gata oricând să sprijine Dinamo.

Elementul care este cel mai important și care poate declanșa venirea unor investitori serioși este declanșarea proiectului construirii stadionului Dinamo.

În vremurile astea, nu prea este nimeni dispus să cheltuiască. O investiție presupune un profit. În condițiile actuale, dacă s-ar construi stadionul Dinamo, se naște un număr de sute de mii se metri pătrați de spațiu, care poate fi utilizat pentru activități non-sportive, care să producă bani”, a declarat Constantin Anghelache la Playsport Live.

Cred că sunt destui oameni care au bani și vor să investească în sport. Cu Dinamo, nu pierzi dacă investești. Dar nu în situația asta, când nu știi ce deține. Nimeni nu vine la o echipă la care nu se vede clar care-s datoriile, care-i palmaresul.
Mircea Rednic