EXCLUSIV. Primul jucător de la Dinamo care a vorbit după retrogradarea echipei. „Cel mai dureros e pentru suporteri. Noi, fotbaliștii, ne găsim contracte!”. Ce spune Steliano Filip despre scandalul mesajelor de pe Facebook

Bădulescu Silvian 31.05.2022, 15:14
EXCLUSIV. Primul jucător de la Dinamo care a vorbit după retrogradarea echipei. „Cel mai dureros e pentru suporteri. Noi, fotbaliștii, ne găsim contracte!”. Ce spune Steliano Filip despre scandalul mesajelor de pe Facebook
  • La două zile de la retrogradarea echipei, Vlăduț Morar este primul jucător de la Dinamo care a vorbit cu presa. Atacantul ajuns în „Groapă” de la Gaz Metan a fost contactat telefonic de Playsport.ro și a răspuns întrebărilor reporterului;
  • Jucătorul crescut în Cluj a declarat ce înseamnă această retrogradare pentru el și a ținut să sublinieze că drama cea mai mare este pentru suporteri, cei care au încurajat și au ținut clubul în viață. În ceea ce privește jucătorii, „noi ne găsim contracte!”. Mai mult, atacantul a confirmat negocierile cu Persebaya Surabaya, formație de pe locul 5 din Indonezia și, în același timp, a menționat că urmează o scurtă vacanță iar, după încheierea acesteia, va decide ce va face în continuare;
  • Mai mult, Playsport.ro a luat legătura și cu Steliano Filip în ceea ce privește poza care umblă pe social media dintr-o presupusă conversația între fotbalist și un suporter. După cum a postat și pe contul personal de Instagram, captura de ecran respectivă este un fals. Totodată, jucătorul de bandă a refuzat să ofere mai multe informații despre situația sa la club.

„Cel mai dureros e pentru suporteri!”

Vlad Morar a venit la Dinamo în acest an, alături de Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura și Christian Irobiso, după ce situația de la Gaz Metan Mediaș a devenit dramatică.

Atacantul care a mai evoluat, printre altele, la Petrolul Ploiești sau „U” Cluj, a vorbit despre ceea ce reprezintă această retrogradare.

Marcatorul singurului gol dinamovist din dubla cu „Șepcile Roșii” a subliniat că durerea cea mai mare este pentru suporteri.

Vreau să iau o săptămână vacanță, să uit de tot ce a fost acest an. Și la Mediaș, și la Dinamo, a fost dificil. După voi lua o hotărâre cu ceea ce voi face. A fost o presiune mare pe noi, dar cel mai dureros e pentru suporteri, pentru ei și tot ce înseamnă Dinamo. Sunt fantastici și nu meritau să-și vadă echipa cum retrogradează. Noi, fotbaliștii, ne găsim contracte.”

De asemenea, conform publicației Super Skor, jucătorul de profil ofensiv este dorit în prima ligă din Indonezia, la Persebaya Surabaya. Totuși, oferta făcută nu este pe placul acestuia.

Da, este adevărat, s-a discutat ceva. Nu m-ar tenta să merg în Indonezia. Totuși, dacă ar fi un contract super-bun, m-aș gândi, dar la ceea ce mi-au oferit ei, nu se pune problema. Momentan nu am vorbit cu domnul Zăvăleanu nimic pentru a continua și în Liga a 2-a.”

14 meciuri, 5 goluri și o pasă decisivă a oferit Vlad Morar în această jumătate de an în „Ștefan cel Mare”.

Steliano Filip infirmă poza apărută pe social media

Luni, 31 mai, pe social media a apărut o captură de ecran dintr-o presupusă conversație dintre un suporter și Steliano Filip.

Ulterior, pe contul personal de Instagram, jucătorul de bandă a lui Dinamo a infirmat discuția respectivă, subliniind că nu este contul lui de Facebook.

Playsport.ro l-a contactat pe cel care a purtat banderola „câinilor” în acest sezon, în câteva ocazii, și l-a întrebat de acest aspect.

Fotbalistul cu aproape 200 de partide în alb-roșu a infirmat această conversație și a menționat că nu dorește să ofere mai multe informații despre situația sa sau a clubului.

Am postat și pe contul meu de Instagram că nu este postarea mea. În ceea ce privește situația mea sau a clubului, nu doresc să vorbesc acum!”

În actuala stagiune, Steliano Filip a fost jucător de bază la Dinamo. Folosit pe postul de fundaș stânga sau mijlocaș central, acesta a jucat 23 de meciuri în Liga 1, timp în care a livrat 3 pase decisive.

Buzoianul crescut de LPS Banatul Timișoara este printre jucătorii despre care s-a spus că vor pleca mai mult ca sigur de la Dinamo în această vară.