Începe exodul la Dinamo! Steliano Filip deschide lista plecărilor după retrogradarea rușinoasă a „câinilor”

Robert Zanfir 31.05.2022, 07:54
Începe exodul la Dinamo! Steliano Filip deschide lista plecărilor după retrogradarea rușinoasă a „câinilor”

Steliano Filip (28 de ani) este printre primii jucători care și-au anunțat dorința de a pleca de la Dinamo. Cosmin Matei i-ar putea lua fața. Playsport a anunțat în exclusivitate că mijlocașul este dorit de Sepsi. Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit cu va arăta „exodul” din Ștefan cel Mare.

Accidentul istoric pe care l-a suferit Dinamo va provoca schimbări majore în Ștefan cel Mare. Giani Kiriță a tunat la Playsport Live: „Sunt o gloată de ratați, să plece toți!” Dacă unii vor să dea bir cu fugiții, după retrogradarea echipei, alții își anunță disponibilitatea de a veni și gratis să ajute echipa. Florentin Petre s-a plâns la Playsport Live că nimeni nu l-a căutat în ultimii ani.

Steliano Filip deschide lista plecărilor după retrogradarea rușinoasă a lui Dinamo

Dinamo trebuie să o ia cumva de la capăt. Iar Răzvan Zăvăleanu a anunțat care sunt jucătorii de care echipa se va despărți. După un sezon turbulent, Steliano Filip va pleca sigur. Mai mult, Playsport a anunțat în exclusivitate că și Cosmin Matei este la un pas de a se trasfera. Este dorit de Sepsi.

Administratorul judiciar a dezvăluit și ce va urma pentru Gabi Torje sau Vlad Morar. „Cu Steliano am avut o discuție încă de acum șase luni și am ajuns la concluzia că din vara aceasta nu va mai continua la Dinamo. Așteptăm acum o ofertă financiară pentru el.

Cu Gabi (n.r – Torje) urmează să vedem, el are contract în continuare. Depinde foarte mult ce se va întâmpla cu antrenorul, ce își va dori antrenorul pentru echipă. Cu Gabi ne putem înțelege, el este un dinamovist și nu cred că banii sunt extrem de importanți pentru el în acest moment, când toată lumea resimte rușinea retrogradării. Trebuie să vedem dacă intră în planurile antrenorului. Dacă nu intră, el și-a exprimat disponbilitatea de a-și căuta echipă”, a declarar Răzvan Zăvăleanu la Digi Sport.

Zăvăleanu: Nu le pot cere să rămână în Liga 2

Cea mai mare temere în acest moment este perspectiva falimentului. Andrei Gerea a declarat la Playsport Live societatea Dinamo 1948 nu poate continua sub forma actuală. Zăvăleanu, pe altă parte, este convins că nu poate fi vorba de așa ceva. Totuși, argumentele pentru păstrarea jucătorilor sunt tot mai subțiri.

„Lui Morar i-a expirat contractul. Am mers cu el în avion azi și a rămas că ne auzim zilele vitoare, n-aș putea să vă dau niciun răspuns. Cosmin Matei a avut foarte multe oferte și, în ciuda acestui fapt, alesese să rămână la Dinamo în Liga 1.

Eu nu vreau să fiu lipsit de fair-play și să le zic să rămână în Liga 2 când valoarea lor le permite să joace în prima ligă. E o chestie de opțiune personală, dar cred că trebuie să ne uităm la fiecare jucător, să vedem ce ar putea să mai facă pentru Dinamo, care sunt salariile și să luăm o decizie în consecință”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.