EXCLUSIV. Proiectul anunțat cu mare fast de programul DDB, un fiasco: „Din păcate, nu e un succes” VIDEO

Gabriel-Alexandru Ioniță 24.11.2022, 21:28
EXCLUSIV. Proiectul anunțat cu mare fast de programul DDB, un fiasco: „Din păcate, nu e un succes” VIDEO

În luna noiembrie a anului 2021, programul DDB și Dinamo au lansat platforma „DinamoWin”, un marketplace care ar fi trebuit să genereze profituri consistente pentru clubul din Ștefan cel Mare. Concret, jumătate din comisionul perceput pentru fiecare produs cumpărat de pe această platformă ar fi urmat să meargă la DDB, iar de acolo în conturile lui Dinamo.

Proiectul „DinamoWin”, un eșec total în primul an de la lansare

Platforma „DinamoWin” a fost lansată cu un eveniment fastuos. Pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare a avut loc un meci demonstrativ între foștii mari jucători ai clubului alb-roșu și suporteri. La acel moment, „gloriile” dinamoviste au vorbit doar la superlativ despre această idee și toată lumea era convinsă că ea va reprezenta un succes major, asemenea programului DDB.

Giani Kiriță a fost numit ambasador al acestui proiect. Din această calitate, fostul fundaș central a mers în mai multe rânduri alături de câțiva fani norocoși la meciuri importante din campionate din vestul Europei, ca un premiu pentru oamenii care alegeau să acceseze acest marketplace.

Acum însă, la un an de la demararea acestui proiect, președintele DDB, Eduard Galan, a dezvăluit că, până acum, el reprezintă un eșec. Întrebat despre cauzele care au dus la acest fenomen, el nu a putut da o explicație clară.

Explicațiile președintelui DDB, Eduard Galan

„A fost lansarea efectivă a programului, meciul legende versus suporteri. S-a ținut pe stadionul Dinamo, a fost un eveniment extraordinar. Proiectul e bun, ai un marketplace din care poți să cumperi. Nu are legătură cu ComputerLand, are legătură cu una dintre cele trei părți care au semnat un protocol. Suntem noi, Dinamo și cei care fac management-ul lui DinamoWin.

Nu, nu e un succes. Din păcate, nu e un succes. Dar asta se datorează nu neapărat nouă, sau nu neapărat lor. E un marketplace, dacă are succes și oamenii cumpără, jumătate din comision venea către Dinamo și către program DDB. Mă rog, din program DDB către Dinamo. Mi-e greu să spun (n.r. Ce nu a mers). Nu aș vrea să fac afirmații gratuite, pe care să nu le stăpânesc.

Noi bani nu (n.r. Ca investiție). Timp da, pentru că e un parteneriat și orice parteneriat care ar putea aduce bani către Dinamo e bine-venit și încercăm să alocăm timp, pentru că altceva nu avem. Alocăm timp și încercăm să ajutăm, astfel încât acel parteneriat să și producă. Momentan nu. Probabil, nu știu dacă am greșit noi, mi-e greu să spun”, a spus Eduard Galan la emisiunea „Dinamo 7/9”, realizată de Cătălin Mureșanu.

Sursă foto: iqads.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe