EXCLUSIV. Răspunsul uluitor dat de Marilena și Gică Hagi la invitația Simonei Halep. De ce nu a fost prezentă familia „Regelui” la „nunta miresei”

Mihai Rosoiu / 28.07.2021, 14:46

Zilele trecute a avut loc un eveniment important în sportul românesc. Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o petrecere tipică în comunitățile de machedoni. Acest eveniment precede căsătoria celor doi și se numește „nunta miresei”. De la petrecere au lipsit nume importante ale sportului românesc, însă absențele au fost motivate. Răspunsul dat de Marilena și Gică Hagi invitației Simonei Halep a fost unul negativ, însă total argumentat.

Ce au răspuns Marilena și Gică Hagi atunci când au fost invitați la petrecerea Simonei Halep

Cei prezenți la evenimentul organizat de Simona Halep și Toni Iuruc au fost surprinși de absența familiei Hagi. În mod firesc, au existat întrebări pe marginea subiectului, iar răspunsul s-a aflat în cele din urmă. Deși cele două familii sunt apropiate, „Regele” nu a putut onora invitația din rațiuni profesionale.

Cum petrecerea cu pricina a avut loc pe 23 iulie, iar Farul Constanța urma să joace cu Gaz Metan Mediaș două zile mai târziu, Gică Hagi și-a cerut scuze că nu poate merge la eveniment.

Gică Hagi nu a venit la „nunta miresei” pentru că pregătea meciul Farului cu Gaz Metan Mediaș. Toată lumea știe că înaintea unui joc, Gică nu onorează nicio invitație pentru că este foarte ocupat ca lucrurile să iasă bine pe teren. S-a scuzat și a spus că va fi prezent la celelalte trei evenimente care urmează. La machedoni sunt mai multe momente importante care se petrec cu astfel de ocazii. Avem nunta miresei, cea care a avut loc pe 23 iulie, cununia civilă, cununia religioasă și nunta propriu-zisă cu banchetul aferent”, a povestit un apropiat al familiei Simonei Halep, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Marilena Hagi nu a venit fără soțul său

Tot o tradiție a aromânilor spune că la un asemenea eveniment nu se obișnuiește să fie prezent un singur membru al familiei invitate. Astfel, Marilena Hagi, soția marelui antrenor român a declinat invitația de a veni neînsoțită la „nunta miresei” organizată de Simona Halep și Toni Iuruc.

Ferească Dumnezeu! Marilena nu ar veni singură niciodată la o petrecere de acest gen. La machedoni nu prea se acceptă astfel de lucruri. Dacă nu vine bărbatul, nu vine nici soția. E o regulă nescrisă, dar acceptată de toată lumea. Așa că nu trebuie să mire pe nimeni că Gică Hagi și Marilena nu au fost la petrecere”, a dezvăluit aceeași sursă a PlaySport.

Dacă la primul dintre cele patru mari momente ale căsătoriei Simonei Halep cu Toni Iuruc, familia lui Gică Hagi nu a fost prezentă, lucrurile se vor schimba în viitor. „Regele” a dat asigurări că va fi alături de tinerii însurăței la celelalte evenimente prilejuite de căsătoria anului 2021 ăn sportul românesc.